2777
2789
عنوان

چطوری شوهراتون حرفتونو گوش میدن

1033 بازدید | 77 پست

من که اصلا نمیتونم حرفمو به شوهرم حالی کنم اصلااا حرف گوش نمیده کلا طرز فکر بدی داره فکر میکنه اگه حرفمو گوش بده همه فکر میکنن از من میترسه یا زن ذلیله منتفرم از این اخلاقتش مولا چند بار از دهنش شنیدم گفته مگه ازت میترسم. 

هرهفته هم  جمعه ها باید غروبا بره قلیون سرا محلشون پره قلیون سراهه  غیر جمعه ها خیلی وقتا وسط هفته ها هم میره من ی جمعه نمیتونم باهاش جایی برم چون اقا باید پیش خانواده باشه  یا بره بیرون غروبا الکی بهونه میاره بیرون نمیاد میگه خستم روزایه عادی هم که خستس سرکار میره. چیکارش کنم 😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از اول باهاش مودب صحبت کردم 

خواسته هام معقول و منطقی بودن 

اینا باعث شد من درست بشناسه بدونه اگر چیزی می‌خوام و حرفی میزنم منطقی هست و درست وگرنه به زبون نمی‌آوردم 

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

مال ما هم همبمه

شوهرت کجاببه؟

پدر شوهرم بهش یاد داده حرف زن و گوش نکنه نا زن ذلیل نباشع

من دیگه ازش بریدم

دوسامو میبنم چه شوهرهایی دارن خودمو میبینم خاگ بر. سرم با این انتخابم مقصر فقط خودمم و تربیت بده شوهرم

ظاهرا گوش نمیده 

ولی باطنا گوش میده 

اگر لج نکنم چیزی نگم گوش میده 

اگر لج کنم یا تند بگم اونم گوش نمیده قطعا 

با شوخی و خنده بیشتر گوش میده 

برای خریدن چیزی هم یه جمله دارم که خوب جواب میده 

امیر پولاتو برام هدر بده😂😂😂

پیج 

از اول باهاش مودب صحبت کردم  خواسته هام معقول و منطقی بودن  اینا باعث شد من درست بشناسه ...

خیلی مردا باید همه چیو بهشون بگی  تا اون کارو بکنن مگه مردیم پیدا میشه بدون اینکه بگی برات کاری بکن.   پس اون دیگه فرشتست