2777
2789

تموم اسباب بازیهای کمد رو باهم خالی میکنه کف سالن تو اتاق خودش‌که‌منفجر میکنه هیچی میاره تو سالن هرچی میگم تو سالن نیار هیچ فایده ای نداره

تاحالا چقدر شده کف پام سوراخ شده یا کارم به بخیه کف پام رسیده یا کبود شده چون حواسم نبوده روی وسایلش پا گذاشتم ولی هیچ فایده ای نداره از بیرون میاد شلوار ولباس یا مانتوشلوار مدرسه رو کلا شوت میکنه اینور واونور

تا بهش میگم مامان جمع کن جیغ میزنه اینقدررررر گریه میکنه عربده کشی میکنه منم خسته شدم از بس جمع کردم

نصفشو هم گذاشتم انباری

اذیت کردنشم اینجوریه که یهو خوابیدم میاد هی زیر گوشم میگه گشنمه گشمنه هی پتو رو میکشه هرچی میگم مامان یه ذره صبر کن نمیتونه هرچیزی میاریم میگه نه اینو دوس ندارم میگم موز داریم میوه پرتقال سیب  بادوم بخور گریهههه میکنه فقط فلان چیز 

در یخچال انگار در گاراژ باشه همچین بازو بسته میکنه و دقیقا بیست بار این کارو 

امروز گفتم میگیرم میزنمت ولی نزدمش فقط گفتم از اتاقت حق نداری بیای بیرون و پرتش کردم روی تختش 

از بس بازوی منو به چنگ گرفته بود 

گفتم تقصیر منه که باهات مدارا میکنم فردا میام به معلمت میگم ابروت بره و وااااقعااااا قصد دارم فردا برم با مشاورشون صحبت کنم دیوانم کرده

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرت طرف کیو میگیره ؟ شما یا بچه ؟

طرف بچه

به منم چیزی نمیگه ولی بیشتر از اون طرفداری میکنه طاقت نداره ببینه من جریمه اش کنم یا بگم در یخچال رو اینجوری نبند

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
طرف بچه به منم چیزی نمیگه ولی بیشتر از اون طرفداری میکنه طاقت نداره ببینه من جریمه اش کنم یا بگم در ...

پس اینجوری بخوای درستش کنی سخت میشه اوضاع برات ... با مشاور حتما حرف بزن 

خطاب به تمام خستگان جهان : باشد که اشک بعدی شما اشک شوق باشد ♥️✨

حتما شما و پدرش لوسش کردین، دعواش کن ولی اصلا کتکش نزن ک بیشتر لج کنه حرف زدن با مشاورشون هم فکر خوبیه

فقط وقتی ازش کاری میخایین با لهن دعوایی نگین با ارومی بهش بگید مثلا بگو دخترم بیا امروز اسباب بازی هاتو باهم جمع کنیم سالن رو خیلی شلوغ کردی مامانی هم گناه داره... بعد باهم اسباب بازی هاشو جمع کنین بزارید سرجاش بعد بگو دختر قشنگم دست گلت درد نکنه دیگه اسباب بازی هاتو ننداز تو سالن تا اینجور خسته نشیم ک بخوایم جمع کنیم(اینجور دلش نمیاد ریخت و پاش کنه) 

خدایا من را رها نکن هرجا که تو بامن باشی آنجا برایم بهشت است💚

امضام بخون   مشاوره حتما برید

اتفاقا امضات رو خوندم

میگی مدرسه از دست بچه عاصی شده

وگرنه دختر من اصلاااا جای دیگه اینجوری نیست به بچه فوق العاده که همه فکر میکنند تو خونه با هوا بزرگ میشه و منم الکی غر‌میزنم

فوق العاذه تو مدرسه معلم مدیر ازش راضین هیچ‌مشکلی نداره

ممنون میشم برای همه یه نسخه نپیچی

اتفاقا امضات رو خوندم میگی مدرسه از دست بچه عاصی شده وگرنه دختر من اصلاااا جای دیگه اینجوری نیست ب ...

من نسخه نپیچیدم   حالا یک مشاوره و روان پزشک برید بهتر متوجه میشید  

ناراحتی نداره نظرم گفتم بر اساس تجربه و رشته ی تحصیلیم 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }