2777
2789
عنوان

عدم تعادل وسرگیجه

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 40 پست
زیاده

دقیقا مثل منی،من داشتم دیوونه میشدم از این علائم،ببین برو یه آزمایش خون کامل بده،سونو شکم و لگن هم بده،الان قرص ویتامین و مکمل میخوری؟

خدایا شکرت که منو به آرزوم رسوندی 😇 خدایا ممنونم که آرامش رو تو دلمون قرار میدی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا مثل منی،من داشتم دیوونه میشدم از این علائم،ببین برو یه آزمایش خون کامل بده،سونو شکم و لگن هم ب ...

فقط قرص یونی زینک میخورم حالامیرم فرداازمایش بگیرم ببینم ازچیه

آرامش💚
عزیزم شمابرای غلظت خون دارومصرف کردید

نه دارو نمیخورم،فقط دیگه مکمل آهن نمیخورم و مکمل هایی که توشون ویتامین های خونساز داره نمیخورم،الان دارم سلن پلاس میخورم که توش سلنیوم و ویتامین e داره و کمک میکنه به رقیق شدن خون،من با همین کارا خوب شدم،دو ماه طول کشید ولی خوبم دیگه،خونریزی پریودمم کمتر شد دیگه

اره من اینجور بودم طوری که جلو پیشونیم گز گز مبکرد سرم با هیچ قرصی آروم نمیشد یکماهی افتادم چون همش خوابم میامد بعد رفتم بعد کلی دوندگی از چشم گوش مغز گردن  فهمیدم دیسک گردنمه یکم استخوانش جابه جا شده ابنجور شدم مدتها سرمو پایین نمیگرفتم هنوزم گاهی سردرد مبشم ولی نه بااون شدت

فقط قرص یونی زینک میخورم حالامیرم فرداازمایش بگیرم ببینم ازچیه

قطع کن این مکمل رو،توش پر از ویتامین های خونسازه،ممکنه از همین باشه

حتما برو پیش دکتر گوش و حلق و بینی اگه مایع گوش تکون خورده باشه میری شنوایی سنجی مانور انجام میدن سر جاش میره اگه هم بعدش سرگیجه داشتی باید بری تست فشار گوش انجام بدی  که اگه فشار گوش بالا باشه بیماری منییر گرفتی و باید تا آخر عمر قرص اکتوسرک بخوری 

اره چشمم حالت خواب آلودگی داشت وتار میدیدم گوشم سنگین گاهی سوت میکشید

وای آره من همه این علائم رو دارم.

حس میکنم یکی از مهره ها گردنم سرجاش نیست.

باید برم مغز و اعصاب ؟؟

وای آره من همه این علائم رو دارم. حس میکنم یکی از مهره ها گردنم سرجاش نیست. باید برم مغز و اعصاب ؟ ...

اره برو بهش بگو یه ام آرای بنویسه هم از مغز هم از گردنت قرصای افسردگی میده بهت ولی من معده ام ریخت بهم طوری که زمین زمان میامد جلو چشمم ریختم دور سرتو پایین نگیر گردنتو ورزش بده بالشت هم عوض کن بالش طبی بخر کع گردنت هم پوشش بده اگع گردنت بود

وای آره من همه این علائم رو دارم. حس میکنم یکی از مهره ها گردنم سرجاش نیست. باید برم مغز و اعصاب ؟ ...

اینا همش برا اعصابه استرسه من الان باید کلی قرص افسردگی میخوردم ولی هربار ریختم دور چون اگه بهش عادت کنب واویلاست دیگ قرص اعصاب که میخوری کلا آروم میش از همه چی