2777
2789
عنوان

عدم تعادل وسرگیجه

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 40 پست
اینا همش برا اعصابه استرسه من الان باید کلی قرص افسردگی میخوردم ولی هربار ریختم دور چون اگه بهش عادت ...

واسه هر چی رفتم دکتر گفتن از اعصابته.

قرص اعصابم واسه میگرنم بهم دادن ولی بدرد نمیخورد همش بیحال بودم خوابم میومد

واسه هر چی رفتم دکتر گفتن از اعصابته. قرص اعصابم واسه میگرنم بهم دادن ولی بدرد نمیخورد همش بیحال بو ...

اره یکیو میشناسم از سن پایین میخوره الان ۶۰ سالش باید تا ۱۲ بخوابه اگه مدام بخوری دیگه نمیتونی ترکش کنی این بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره یکیو میشناسم از سن پایین میخوره الان ۶۰ سالش باید تا ۱۲ بخوابه اگه مدام بخوری دیگه نمیتونی ترکش ...

دقیقا تا 12 ظهر میخوابیدم.

مامانم دیگه نذاشت بخورم.ولی بدون قرصم درد میکشم صبح تا شب سردرد

دقیقا تا 12 ظهر میخوابیدم. مامانم دیگه نذاشت بخورم.ولی بدون قرصم درد میکشم صبح تا شب سردرد

برو دارو های گیاهی مال اعصاب مثل گل گاو زبون بابون ریشه زعفران به عطاری بگی میده همشو ترکیبی بهت بده هرشب دم کن بخور بهتر میشی

اخه من چن سال قبل همینجوری خوابم زیاد بودواسترس وافسردگی بعدزایمان همینحوری عدم تعادل داشتم حالانمید ...

سلام خوبین

مشکلتون حل شده

اگه خوب شدین توراخدا یه راهنمایی به من کنین من 5ماه اینجوریم

سلام خوبین مشکلتون حل شده اگه خوب شدین توراخدا یه راهنمایی به من کنین من 5ماه اینجوریم

سلام عزیزم بله فعلن بهترم وسرگیجم خوب شده خداروشکر عیدفطرخوب شدم تاالن فک کنم بیشترعصبیه این چیزا چون اونروزا من خیلی فشارروانی  روم بود

آرامش💚