۲لیوان آرد سفید
۲ق غذا خوری نشاسته
۲ق غذا خوری شیر خشک (قنادی)
۱ق غذاخوری مایه خمیر
ربع قاشق مربا خوری پکینگ پودر
نمک در حد نوک چاقو
یکم وانیل یا زعفران
۱ق غذاخوری شکر
۲ق غذا خوری روغن مایع
اونیم یا یک و ربع لیوان آب ولرم.
همه رو با هم قاطی کنید در ظرف دربسته ۱ساعت استراحت کنه .بعد در روغن فراوان سرخ کنید.
نحوه ی گذاشتنش تو روغن هم من دستکش میپوشم بعد به حالت مشت مواد و میگیرم از دستم ک مواد زد بیرون با قاشق مربا خوری برش نیدلرممیزارم تو روغن .تا پف کرد هی زیرو رو میکنم تا طلایی بشن.
و با شیره ی از قبل درست شده و سرد سرو میشه.