❤یه جایی خوندم که میگفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡
دقیقاااا بعد اینکه یهو فرشته رو جو میگرفت میگفت من کشتمش و اینا کی آخه دلش میخواد اعدام بشه؟؟ اصلا ...
اصلا هیچ چیز این فیلم با عقل جور در نمیاد اون دختره تینا میدونس دختره داره زندگی مادر پدرشو خراب میکنه رف دیدنش براش کادو برد انگار مثلا طرف چه ادم مهمیه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم متاسفانه درگیر این سریال سمی ام متاسفانه خیلی سریال آشغالی ساخته البته امروز برای چند دقیقه که از فضای زندان خارج شد برام داشت یکم جالبتر میشد که دیگه از خواب پرید و اونم الکی بود ولی واقعا سریال ملال اوریه اصن اینکه از نظر محتوا آشغاله به کنار چون اکثر نمایش خانگی ها همینن ولی حتی جذابیت ظاهری ام نداره این سریال حتی وجود شهاب حسینی ام نتونسته این سریالو از اینهمه مسخرگی نجات بده واقعا 16قسمت ازاین آشغال میگذره ولی هنوز هیچی مشخص نیست بعد از شهرزاد دیگه هیچ سریال خوبی تو نمایش خانگی ساخته نشد واقعا تو یه دنیای دیگه بود یکی از بهترین سریالهای ایران من سه بار دیدمش و اگه خدا بخواد تابستون دوباره میخوامببینیمش هرچقدرم صحنه ها و دیالوگاشو میبینم خسته نمیشم ولی این نمایش خانگیای دیگه اینقدر آشغاله که همیشه میزنم میره جلو یعنی یه سریال 40دقیقه ای رو توی ده دیقه میبینم واقعا جای تاسفه اینا واقعا کارگردانن که حتی سریالشون با وجود بازیگری مثل شهاب حسینی اینقدر نفرت انگیز باشه؟؟؟ کاش همشون دست به دست هم میدادن به جای اینکه پشت سر هم فیلمای میتذل بسازن یه فیلم درست حسابی میساختن اینهمه هزینه ی هنگفت رو بزارن روی هم و باهم دیگه متحد بشن میتونن یه فیلم خوب بسازن که تو دنیا حرف واسه گفتن داشته باشه فیلمامون از سینمای هندم مبتذل تر شدن
اره رابطه داشتن از قبل بعد فک کن نویدبه مهتاب پیشنهاد میداد بعد برا این دختره گریه میکرد واقعا وات د ...
بیا صدرحمت ب فیلم ترکیه ای
اخه ارزش دیدن داره خدایی
این بابانویدو کی کشته اخر؟عماد
اونوخ اگه نویدبا فرشته بودن چرا اعدامش کرد
❤یه جایی خوندم که میگفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡