2777
2789

از اینجا بگم ک همسرم پاش خارپاشنه داره چند سالیه و هر دکتر دوا درمونی میره اصلا فایده نداشت و قرار بود بره ی شهر دیگه ک دو ساعت از شهر خودمون فاصله داره ی مرد ک ت این چیزا تخصص داره ببینه و اصلاحش کنه و برگرده 

من میخاستم با من بره یکی دوبارم گفتم ولی میگفت دوستش (متاهله)ک این مشکلو داره و اون اینجارو پیدا کرده معرفی کرده گفته باهم بریم و برگردیم

امروز رفته ولی نمیدونم چرا این افتاده ب اعصابم و اصلا هیچ جوره نمبتونم قبول کنم هزار تا حرف و حدیث میاد ذهنم ک باید با من میرفت یا باید دوستشو پس میزد و اینچیزا 

مگه قبلا از همسرت چیزی دیدی؟ اگه ندیدی فکروخیالو بزار کنار واقعا مساله مهمی نیس

ن بابا اصلااا فکر بد  از اونچیزا نمیکنم ک ذهنم ت ابنجا گیر کرده ک تا من هستم نباید با دوستش میرفت 

هی ب خودم میام میبینم ک من زیاد ت ذهنم بزرگش کردم ولی هی شیطون گولم میزنه میگه اون انگار ترو له کرده با دوستش رفته 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن بابا اصلااا فکر بد  از اونچیزا نمیکنم ک ذهنم ت ابنجا گیر کرده ک تا من هستم نباید با دوستش میر ...

نه بابااااا بلخره شهر غریبه است و دوستشم اشنا بوده اینجوری راحت تره دیگه

نه بابااااا بلخره شهر غریبه است و دوستشم اشنا بوده اینجوری راحت تره دیگه

اره دوست صمیمی شه  اونم این مشکلو داره  ک خوب نمیشن هر چقدر دوا دکتر میرن و اون اینجارو پیدا کرده به همسرم گفته 

ولی هی با خودم  تا وقتی من هستم چرا باید با اون بره😑میدونمم زیاد بزذگش میکنم ب خصوص چون دیشب یکم دلخوری داشتیم واسه همین این کارش زیاد ب چشمم بد  دیده میشه 😅

اره دوست صمیمی شه  اونم این مشکلو داره  ک خوب نمیشن هر چقدر دوا دکتر میرن و اون اینجارو پی ...

خب پس بخاطر همون دلخوریه ..باخودت فکر کن اون بدبختم این مشکلو داشته دکترشم اون پیدا کرده بعد اونو ول کنه و باشما بره خب بد میشه دیگه..جواب خوبی اونو نباید اینجوری بده که

خب پس بخاطر همون دلخوریه ..باخودت فکر کن اون بدبختم این مشکلو داشته دکترشم اون پیدا کرده بعد اونو ول ...

مرسی عزیزم گاهی نمیتونم  شیطان رو از خودم دور کنم و خیلی چیزا میوفته اعصابم . تا ابنکه یکی مث شما اروومم میکنه😘🌹

مرسی عزیزم گاهی نمیتونم  شیطان رو از خودم دور کنم و خیلی چیزا میوفته اعصابم . تا ابنکه یکی مث ش ...

قربونت برم خوشحال میشم بتونم کمکی کرده باشم

واقعا بعضی وقتا نمیشه حریف افکار شیطانی شد