2777
2789

من خودم ۱۲ سالم بود سوار شدم سال ۹۴  پرواز مشهد به تبریز 

ی مهماندار بود خیلیی خوشگل بود هنوز بعد از ۸سال چهره ش یادمه سفید برفی لبا قلوه ای  پوست صاف و یکدست  موهاش هم رنگ کرده بود بور بود انگار اون زمان خیلیییی خشگل ب حساب میومد😂صدای قشنگی هم داشت . 

بعد که هواپیما بلند شد من کنار پنجره نشسته بودم دریای خزر  سمت شرق ی بریدگی داره سمت استان گلستان و اینا 

اونو قشنگ دیدم هنوز یادمه  فقط همینا یادمه

فقط همون یبار سوار شدم 

شما بگین🥰💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بکی از معیارای مهماندار شدن چهره س معمولن وای رو دریا خیلی وحشتناکه من دوسال پیش مشهد به تهران اینقد خلبانه بد فرود میومد همه داشتن سکته میکردن منم وحشت کرده بودم فقط بع شوهرم میگفتم تموم نشد؟ولی شوهرم میگه قله ی دماوند ازون بالا عالی بود حیف نشد ببینی

فکر کنم 6 ماهه بودم که با هواپیما بردنم سوریه، خودم که خاطره اشو یادم نیست ولی میگن یجوری خرابکاری کردم که هنوز یادشونه 😅

اگر جایی از دستم ناراحت شدین بهم‌ بگین، اگر مقصر باشم حتما ازتون عذرخواهی میکنم.

اولین بار شب بود از بالا فقط چراغ شهرها مشخص بود چیزی ندیدم  

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️