2777
2789
عنوان

خاطره اولین باری که سوار هواپیما شدین؟😍✈

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 24 پست
بکی از معیارای مهماندار شدن چهره س معمولن وای رو دریا خیلی وحشتناکه من دوسال پیش مشهد به تهران اینقد ...

برعکس من تو چندتا پرواز هر چی مهماندار زن دیدم زشت  بودن ولی مردهاشون خیلی خوشکل بودن چون شوهرمم به زبون اورد گفت چه پسراشون قشنگن و دختراشون زشت  

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

من نوزاد بودم.. متاسفانه چیزی یادم نمیاد 🤣🤣

ولی تازگی سوار شدم، موقع تیک آف خلبان یکهو ایستاد و باند رو دوباره دور زد.. کسی که تجربه داشته باشه میدونه چقدر ترسناک میشه موضوع... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برعکس من تو چندتا پرواز هر چی مهماندار زن دیدم زشت  بودن ولی مردهاشون خیلی خوشکل بودن چون شوهرم ...

دقیقا چقدر این اقایون مهمهندار ماربون و خوشتیپ برعکس خانوما بد اخلاق و از دماغ فیل افتداه و زشت فکر کنم فقط توی ایران اینطوریه من خیلی سوار هواپیما شدم اصلا تعدادش رو خاطرم نیست ولی قبلنا بیشتر با اواپیما سفر می رفتم  قیمت ها مناسب بود و پرواز ها زیاد

من اولین آخرین بارم شد ماه عسل رفتیم ۱ سال پیش 

بلند شدنی خیلی استرس داشتم یادمه بعدش خیلی ذوق میکردم همشم گوشی دستم بود بیرونو فیلم و عکس میگرفتم 😐😂

💕🧚‍♀️                                               

پارسال خردادماه با همکارم رفتیم شیراز ( اولین مسافرت مجردی من بود) 

راستش موقعی ک میخواد هواپیما از زمین بلند بشه عاشق اون هیجان و ترسی هستم ک توی دل ادم میندازه 

بخاطر این میخوام باز سوار هواپیما بشم   خیلی کیف میده یهو دلت هوری میریزه

اولین بار سفر دبی بود سوارشدم اصلا نترسیدم و خیلی خوب بود پذیرایی. در کل خیلی می ترسم مخصوصا از روی باند می خواد بلند بشه با صدای موتور استرس می گیرم. چند هفته دیگه دوباره می خوام سوار بشم حالم بده

یادم نیست دقیق فکر کنم اولیش ۱۲ سالم بود شایدم کمتر رفتیم سوریه قبل این بود که جنگ بشه یادمه ما برگشتیم چند ماه بعدش جنگ شد خاطره که بهترین هواپیمایی بود که سوار شدم یه هواپیما بزرگ ایرباس با چهار ردیف صندلی خیلی بزرگ بود مثل این فیلم‌های خارجی یادمه هم موقع رفت هم موقع برگشت به منو خواهرم اسباب بازی های خوشگل دادن در کل خیلی خوب بود بعد از اون ده ها بار سوار هواپیما شدم ولی هیچکدوم اون نشده 

دارم به هدفم میرسم با کالری شماری و سالم خوری و ورزش تونستم👍تو هم میتونی🙋🏻‍♀️وزن ابتدا ۱۱۰🤦🏻‍♀️وزن اکنون ۷۴🤷🏻‍♀️وزن هدف 67💃🏻قد ۱۷۶💪                             سایز ابتدا(۵۲)XXXXXXL🙄⌛️  سایز اکنون(۴2)XL💃🏻😍