2777
2789
عنوان

از خواب هاتون بگین که عجیب بوده و به واقعیت پیوسته

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 53 پست

دوبار خواب دیدم دختر داییم بچه دار شده و دختر داییم نازا بود بچه دار نمیشد هر دوبار که خواب دیدم بعدش خبر بارداریش اومد

ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین                                         🌸پروردگارا✨دستانم بسوی توست🌸نگاهم به مهربانی و کرم توست✨با تو غیر ممکن‌ها ممکن می‌شود🌸نا ممکن‌های زندگی‌ام را ممکن بفرما✨که باخدای بی‌همتایی چون تو🌸معجزه زندگی جان می‌گیرد✨الــهــی آمـیـــن🙏🏻 خدایا شکرت که بهترین معجزه زندگیم پسر نازمو بهم دادی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوبار خواب دیدم دختر داییم بچه دار شده و دختر داییم نازا بود بچه دار نمیشد هر دوبار که خواب دیدم بعد ...

به سلامتی ،روحیه مثبتی دارین ،شاید باعث کارای خیر میشین

هیچی ...دنیای پوچ

من میفهمم خوابم و خب این بیشتر خنده داره تا عجیب😂

مثلا خواب دیدم میریم کوهنوردی با خانواده بعد من بهشون گفتم داداش کوچیکمو نیارن خطرناکه گوش ندادن

خلاصه وسط راه از کوه پرت شد پایین منم گفتم بیا دیدین گفتم نیارینش حالا این خوابه واقعا ک نمرد بیاین خودمون بریم تا ب نوک کوه برسیم😂😂

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀                                                                                                            ‌‌‌ د  /د/س/چ/چ😍                                                                                                                   امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر            من برات صبر میکنم❤

خودم باردار بودم و ماه پنج بودم دیدم دراز کشیدم خواهرم اومد بچمو از شکمم درآورد داد دستم منم میگفتم هنوز که وقتش نیس بچه از دستم افتاد زمین بعد رفتم سونو گفتن باید سقط کنم ختم بارداری دادن

ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین                                         🌸پروردگارا✨دستانم بسوی توست🌸نگاهم به مهربانی و کرم توست✨با تو غیر ممکن‌ها ممکن می‌شود🌸نا ممکن‌های زندگی‌ام را ممکن بفرما✨که باخدای بی‌همتایی چون تو🌸معجزه زندگی جان می‌گیرد✨الــهــی آمـیـــن🙏🏻 خدایا شکرت که بهترین معجزه زندگیم پسر نازمو بهم دادی
من میفهمم خوابم و خب این بیشتر خنده داره تا عجیب😂 مثلا خواب دیدم میریم کوهنوردی با خانواده بعد من ...

😂😂😂😂چه باحال ،اینجوری اصلا هم نمیترسی دیگه

هیچی ...دنیای پوچ

خودم باردار بودم و ماه پنج بودم دیدم دراز کشیدم خواهرم اومد بچمو از شکمم درآورد داد دستم منم میگفتم ...

آخی عزیزم ،مثل خواهر من رویای صادقانه زیاد میبینی

هیچی ...دنیای پوچ

هربار هم خواب

درسته به اینم میشه ربط داد ،من کلا خوابامو جدی نمیگیرم 

ولی من بشدت جدی میگیرم میخابم ک خاب ببینم 😂 اونم خابای من ک خییلی واقع‌گرایانه هست هم تو خوابم گوشی دارم هم ساعت هم بو میکنم هم مزه انگار از این دنیا میرم ی جا دیگه 

دختری با روح بنفش💜 

هربار هم خواب پی پی میبینم پول میاد دستمون گاهی همسرم میگه هنوز خواب پی پی ندیدی  

باورت نمیشه چون خوابش رو همون موقع برامون تعریف کرده بود وقتی کاملا درست شد هممون مو روی تنمون سیخ ش ...

آره هم اینکه یه امیدی ته دلش بوده که خدا بهش بچه دیگه ای میده ،شایذ خدا اینقدر دوسش داشته که این خواب رو بهش داده تا با آرامش بیشتری زمان رو‌بگذرونه

هیچی ...دنیای پوچ