2777
2789
عنوان

از خواب هاتون بگین که عجیب بوده و به واقعیت پیوسته

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 53 پست

دیشب خاب دیدم روی ی دریا ی پلی هست بعد ی دختر ایستاده بود بالاش بهش گفتم اونجا چیکار میکنی گف خودکشی بعدم خودشو انداخت تو اب بلافاصله تبدیل ب ماهی بزرگ رنگی رنگی شد 😐 

دختری با روح بنفش💜 

تعبیر بد میکنید هرجور تعبیر کنید میشه من تعبیرخواب بدونم بده بازم به بهترین شکل تعبیر میگنم 

درسته خیلی موافقم ،به تعبیر بستگی داره و آرزوی خیر کردن

هیچی ...دنیای پوچ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یبار خواب دیدم دندونم افتاد تو خواب انگار میدونستم قراره یکی بمیره نگران بودم یه سید سبز پوش اومد گفت نگران نباش خوابت رفته به سمت همسایه فرداش همسایمون فوت کرد

ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین                                         🌸پروردگارا✨دستانم بسوی توست🌸نگاهم به مهربانی و کرم توست✨با تو غیر ممکن‌ها ممکن می‌شود🌸نا ممکن‌های زندگی‌ام را ممکن بفرما✨که باخدای بی‌همتایی چون تو🌸معجزه زندگی جان می‌گیرد✨الــهــی آمـیـــن🙏🏻 خدایا شکرت که بهترین معجزه زندگیم پسر نازمو بهم دادی

قبل از زلزله ترکیه دیدم ترکیه داره می لرزه دختر خواهر شوهرم اونجاست بعد یه هفته گفتن ترکیه زلزله اومده

ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین                                         🌸پروردگارا✨دستانم بسوی توست🌸نگاهم به مهربانی و کرم توست✨با تو غیر ممکن‌ها ممکن می‌شود🌸نا ممکن‌های زندگی‌ام را ممکن بفرما✨که باخدای بی‌همتایی چون تو🌸معجزه زندگی جان می‌گیرد✨الــهــی آمـیـــن🙏🏻 خدایا شکرت که بهترین معجزه زندگیم پسر نازمو بهم دادی

الهی بمیرم سال ۸۸ یه هفته قبل از فوت دایی عزیزم خواب دیدم مامانم خسته کنار یه دیوار نشسته یه پسر بچه هم رو پاشه یهو دیوار ریخت رو سر مامانم یه هفته بعدش داییم فوت شد دایی مظلومم یه پسر یک ساله داشت 

خدا حفظش کنه

سلامت باشی😍

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
دیشب خاب دیدم روی ی دریا ی پلی هست بعد ی دختر ایستاده بود بالاش بهش گفتم اونجا چیکار میکنی گف خودکشی ...

تخیلی بوده ،ژانرش باحال بود 😂خیر باشه به خوشی

هیچی ...دنیای پوچ

یکی از دوستام ماه نهم بارداری بود و سونو تشخیص داده بود که بچه دختره. مادرش برای سیسمونی تمام وسایل و لباس ها رو دخترونه گرفته بود، اسمش رو هم گذاشته بودن آوا. ماه نهم بارداری دوستم خواب می بینه تمام لباس هایی که برای آوا آوردن کرده تن یه پسر. خیلی تعجب میکنه. میگه چرا من لباس های دخترم رو باید بکنم تن یه پسر. اصلا چرا من تن یه پسر باید لباس دخترونه بکنم.

خلاصه دوستم زایمان میکنه و دخترش دنیا می یاد. اسمش هم میشه آوا.  آوا پنج ماهش بوده تو خواب رفلکس میکنه و فوت میشه. مادر هم افسردگی میگیره . یکسال و نیم بعد دوستم مجدد باردار میشه و یه پسر به دنیا میاره. یبار که لباس هایی که برای آوا آورده بودن رو تن پسرش کرده بود یاد این خوابش میافته.  میگه چه سرنوشتی در انتظارم بوده و خودم بی خبر بودم.

عید یبار خواب دیدم آسمون سیاه شده فقط گل می‌بارید ساختمونا میریختن داشتم از ترس سکته میکردم وحشتناک بود بعد تو شیراز و شهرهامون سیل اومد