2777
2789
عنوان

از خواب هاتون بگین که عجیب بوده و به واقعیت پیوسته

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 53 پست
ولی من بشدت جدی میگیرم میخابم ک خاب ببینم 😂 اونم خابای من ک خییلی واقع‌گرایانه هست هم تو خوابم گوشی ...

چه با مزه پس شاید نیروی خاصی داری ،تونستی باهاش ارتباط بگیری ،حتی مدیریتش کنی

هیچی ...دنیای پوچ

هربار هم خواب پی پی میبینم پول میاد دستمون گاهی همسرم میگه هنوز خواب پی پی ندیدی    

واییییی 🤣🤣🤣🤣منم چندبار خواب پی پی دیدم ،فک میکردم یعنی پولت حرومه ،چقدر غصه میخوردم ولی الان که یادم اومد منم پول دستم اومد بعدش واقعا

هیچی ...دنیای پوچ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه با مزه پس شاید نیروی خاصی داری ،تونستی باهاش ارتباط بگیری ،حتی مدیریتش کنی

نمیدونم ولی متوجه اینکه دارم خاب میبینم هستم ب خودم تو خاب میگم داری خاب میبینی نترس😂😂

دختری با روح بنفش💜 

تعبیر بد میکنید هرجور تعبیر کنید میشه من تعبیرخواب بدونم بده بازم به بهترین شکل تعبیر میگنم 

اتّفاقاً همیشه تعبیر به خیر کردم و صدقه گذاشتم کنار.

اوّلین باری که خواب دیدم 12 سالم بود.پدربزرکم تو خوابم بود و می گفت دندونتو بکن بنداز تو سطل آشغال.

به هیشکی نگفتم تا این که دو ماه بعدش پدربزرگم فوت کرد.تعبیرشم نمی دونستم چی میشه.

نمیدونم ولی متوجه اینکه دارم خاب میبینم هستم ب خودم تو خاب میگم داری خاب میبینی نترس😂😂

خیلی خوبه خدایی ولی من اینقدر تو خواب میترسم که جیغ میکشم‌ زیاد یاتا مرز سکته میرم از ترس

هیچی ...دنیای پوچ

واییییی 🤣🤣🤣🤣منم چندبار خواب پی پی دیدم ،فک میکردم یعنی پولت حرومه ،چقدر غصه میخوردم ولی الان که ...

نه بابا بهترین خوابه    همسرم ببینه صبح پامیشه یجوری با ذوق و افتخار تعریف می‌کنه خواب دیدم سرتا پای پی پی شده    

ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین                                         🌸پروردگارا✨دستانم بسوی توست🌸نگاهم به مهربانی و کرم توست✨با تو غیر ممکن‌ها ممکن می‌شود🌸نا ممکن‌های زندگی‌ام را ممکن بفرما✨که باخدای بی‌همتایی چون تو🌸معجزه زندگی جان می‌گیرد✨الــهــی آمـیـــن🙏🏻 خدایا شکرت که بهترین معجزه زندگیم پسر نازمو بهم دادی
راستش خودش میگفت نکنه سونو اشتباه کرده و بچه ام پسر هست نه دختر

آخی 😊بازم خداروشکر ،خوشحال کننده بود اخرش که خدا بچه دیگه ای داد ولی واقعا عجیب بود 

هیچی ...دنیای پوچ