2777
2789
عنوان

چطوری بهونه کنم و نرم

85 بازدید | 8 پست

با شوهرم سر سنگینم و میونه مون خوب نیست ...

دوستام دور همی گزاشتن .منم گفتم میام ..

ولی میدونم همشون میخوان دک و پز شوهرشون رو بدن و فلان چیز خریدیم و این حرفا 

منم چون با شوهرم قهرم دلم میگیره...بعدشم من اهل تعریف و کلاس گزاشتن نیستم اصلا ..از طرفی اونا همشون با ماشین میان.من چون قهرم نمیتونم ب شوهرم بگم ماشینتو بده و پول دونگم هم زیاد میشه .این ماه خیلی قسط دارم .نمیرسونم 

یه بهانه بگین همون دیقه بگم نتونستم بیام ..اونا خودشون چن نفری برن ..اگ از الان بگم .همش اصرار ک باید بیای 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی عروسی دعوت شدیم میخا نرم و نمیشه بگم پریودم چون شوهرم میدونه نیستم و ما رابطمون جوریه ک طلاق عاطفی ...

خودتو بزن مریضی 

بعدشم چطور طلاق عاطفی هستین ک شوهرت میدونه پریود نشدی

خودتو بزن مریضی بعدشم چطور طلاق عاطفی هستین ک شوهرت میدونه پریود نشدی

چون میاد دست میزنه میگه عه این‌خو‌دروغ میگی بعد دادوهوار راه میندازه و پریودام منظمه میگم نوار بیار چون نمیذاره از خونه برم بیزون درو قفل میکنه

خودتو بزن مریضی بعدشم چطور طلاق عاطفی هستین ک شوهرت میدونه پریود نشدی

من فقط تمیزکاری خونه میکنم لباسی اتو میکنم غذایی میپزم ولی حس دوسداشتن بین ما نی و رابطه جنسی نداریم اون بارها بمن گفته بدون‌مهریه لطفا از زندگیم‌برو کتک کاری بینمون هست فحش دادوبیداد اون میکنه