2777
2789
عنوان

ف ال حافظ شمام دقیقا درست در میاد

88 بازدید | 26 پست

من چند سال پیش فا.ل گرفتم فا.ل حافظ و داخلش بهم گفته بود اتفاق بدی برات میوفته جدایی به نفعته همچین موضوعی داشت من از پارتنرم کم تر از یک هفته بعد جدا شدم و این مسئله احساسی دو سال برای من طول کشید حتی بعد مدت ها فا.ل گرفتم نیتم این بود که اصلا کسی میاد تو زندگیم  گرفتمو دقیقا درمورد این بود که مشکلاتت حل میشه یه ادمی میاد تو زندگیت خلاصه هر جا از زندگی فا.ل گرفتم یا توی اون شرایط بودن یا در اینده اتفاق افتاده جدیدا ام یه مشکل حقوقی برام پیش اومده و وقتی فا.ل گرفتم دقییقا موضوعش درمورد مشکلات و شرایط سخت بود و اینکه صبوری کن حل میشه و برام نوشته تا چند وقت اینده خبرای خوبی میشنوی حالا من الان برام سوال شده چطوری چه انرژی داره که اینشکلی حقیقت میگه

در گنگ ترین حالت زندگیمم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهااا برای من میتونی بگیری یکی؟

مهربان من منتظر کسی یا چیزی هستی به زودی به ان خواهی رسید ولی باید با تدبیر باشی و ان را از کف ندهی در امور زندگی نمیشود تنها به عقل تکیه کرد و بعضی اوقات در کار ها باید اوضاع رابه دست تقدیر سپرد زیرا خداوند همیشه بهترین ها را که به خیر و صلاح ماست در نظر دارد ولی تقدیر چیزی نیست که ما را در انجام کارهایمان محدود نماید یاس و نا امیدی را از خود دور کن که باعث نبودی میشود

این شد 

در گنگ ترین حالت زندگیمم

مهربان من منتظر کسی یا چیزی هستی به زودی به ان خواهی رسید ولی باید با تدبیر باشی و ان را از کف ندهی ...

مرسی عزیزدلم دستت درد نکنه

انشالله به خواسته هات برسی🥲❤️‍🩹

برات صلوات فرستادم

گلم اگر زحمت نیستی برای منم میگیری

ای یار اشنا افکار پریشان و وضعیت روحی مناسبی ندارید حتما میبایست ان را تغییر دهی که سلامت مهم ترین مسئله در زندگی است فرصت را غنیمت شمارید و به نکات مثبت زندگی بی اندیشید و نگاه منفی را از خود دورسازید نصیحت های دیگران باعث آزار و رنجش شما میشود و غرور شما باعث میشود که نتوانید که به پند های دیگران با گوش جان دقت کرده و به کار ببرید از غرور بی جا بپرهیزید

در گنگ ترین حالت زندگیمم

واییییییی شوخی نکنننن 😐جیغغغغ واقعا بهم میخوره ها

خب منم برای همین تاپیک زدم دیگه مشکلم همینه هر وقت فا.ل میگیرم دقیقا عین شرایط و زندگی منو بهم میگه و واقعا برام عجیبه اخه چجوووریییی

در گنگ ترین حالت زندگیمم