2777
2789

من خواب دیدم تو ساحلم ،سونامی اومده ،آب از روم رد میشه ولی طوریم نمیشه ،پشتمم دیوار بلند کشیدن نمیتونم فرار کنم ،خیر باشه ولی واسه قبله 😊

هیچی ...دنیای پوچ

خواب دیدم ناهار فسنجونه بیدار شدم دیدم واقعا ناهار فسنجونه

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خواب یکی از فامیلا رو دیدم که توی عمرم فقط دو سه بار دیده بودمش. 

خواب دیدم مامانم گریه میکنه میگه فلانی مرده بعد جسدش رو از خونه مامان‌بزرگم آوردن بیرون. 

بنده خدا یکماه بعدش فهمیدن سرطان داره و 10 روز بعد فوت شد خیلی برام عجیب بود

واقعا خواب دیدم تو یه جنگل بزرگ گیر افتادم دارم فرار میکنم یهو دیدم یه سوسک جنگلی رو دستم چسبیده با اون یکی دستم چنگ انداختم بی افته پایین بعد از خواب پریدم دیدم اون دستم واقعا زخم شده 

خودم برگام ریخته بود😂😂

این حقایق هستند که آدم‌ها را از هم دور می‌کنند ، نه دروغ ! وگرنه ما دروغ می‌گوییم که نزدیک باقی بمانیم ! آدم‌ها یک‌بار عمیقاً عاشق می‌شوند، چون فقط یک‌بار نمی‌ترسند که همه چیز خود را از دست بدهند؛ امّا بعد از همان یک‌بار، ترس‌ها آن‌قدر عمیق می‌شوند که عشق، دیگر دور می‌ایستد ...

من ی سری خواب دیدم عروسیمه تو مراسم عروسیم بودیم خونه طرف داماد بود انگار همه جا چراغونی ولی من و داماد اصلا شکل و ظاهرمون به عروس دوماد نمیخورد شلخته اصلا ی جوری بود تو خواب همش غر میزدم و تو اخم بودم با مامان داماد 

فرداش رفتیم شهرستان بحث پیش اومد نه شدید ولی سوتفاهمی بود از قبل که بحث شد

داماد کی بود؟؟ گوشی فروشی بود که گوشیم رو چن وقت قبلش برده بودم پیشش تعمیر😅

کاربری سال ۹۷   کاربری دست دونفر هس🌺

تو بیمارستان بودم توی شرایط خیلی وحشناک بعد یه شب که خیلی درد داشتم خواب دیدم منو مامانم و داداشم کنار یه سرسره سنگی توی شهرمون وایسادیم داداشم رفتم بازی کنه یهو پرت شد پایین بعد یه اقا با لباس سبز دست داداشمو گرفت اوردش پیش ما بعد من به مامانم میگفتم مامان ایشون امام زمانه...بعد از اون خواب خیلی وضعیتم و امیدم بهتر شد و حدودا یه هفته بعدش مرخص شدم

من وقتی ۸ هفته باردار بودم

خواب یه پسر بچه سفید و بور و ریز رو دیدم

دقیقااااا پسرم دنیا اومد با همون صورت و ظاهر بود 

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
من هر وقت که خواب دندون دیدم یه نفر به نحوی به فنا رفته 😅 مسمومیت غذایی ، زندان ، مرگ 😶 صدقه هم جل ...

تعبیر بد میکنید هرجور تعبیر کنید میشه من تعبیرخواب بدونم بده بازم به بهترین شکل تعبیر میگنم