2777
2789

سلام دوستای گلم

میخوایم واسه آشپزخونه مون کابینت ببندیم. شرایط طوریه که یا باید سینک و اجاق کنار هم باشه، که کابینت سازها میگن اصولی نیست. یا باید کابینت کنج آشپزخونه گوشه ای بشه که دسترسی بهش سخته و عملا بی استفاده میشه.

میخوام ببینم کسی هست سینک و اجاق گازش کنار هم باشه؟ معایبش چیه؟

ممنونم ازتون

تعداد رای : 5
نظرسنجی
نمیدونم
0
0%
اینا چیه
0
0%
ای بابا
0
0%
وااا
4
80%
چقدم زیادن
1
20%
اون امتحانی که تو مدرسه به خاطر کم شدن نمره ش کلی غصه خوردیم و از این و اون حرف شنیدیم الان کوووچکترین اهمیتی واسه مون نداره!!! چندسال دیگه نظرمون نسبت به امروز هم همینه! پس بی خیال!!! هرچی آرزوی خووووبه مال ما :)

خب گزینه نداشتم واسه سوالم :دی

اون امتحانی که تو مدرسه به خاطر کم شدن نمره ش کلی غصه خوردیم و از این و اون حرف شنیدیم الان کوووچکترین اهمیتی واسه مون نداره!!! چندسال دیگه نظرمون نسبت به امروز هم همینه! پس بی خیال!!! هرچی آرزوی خووووبه مال ما :)

چرا کسی نیست؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ینی کنار همه؟ اذیت کننده نیست؟ گاز خیس نمیشه؟

مال ما این طوره هیچ عیبیم نداره خوبیشم اینه که تخم مرغ اب پز میکنیم سریع اب اضافه رو میریزم تو سینک 😄

خخخخخخ😂😂😂😂😂

روی پیشونی فرشته ها نوشته، هرکی دختر داره جاش وسط بهشته👧👧👧😍😍😍😍😍😍 شکرت خداجونم بخاطر هدیه ای که بهم دادی❤❤❤
ینی کنار همه؟ اذیت کننده نیست؟ گاز خیس نمیشه؟

نه.من اذیت نمیشم. مواظبم اگه آب هم بریزه زود خشک میکنم

روی پیشونی فرشته ها نوشته، هرکی دختر داره جاش وسط بهشته👧👧👧😍😍😍😍😍😍 شکرت خداجونم بخاطر هدیه ای که بهم دادی❤❤❤

انقدر خوبه وقتی گاز بغل سینک باشه خیلی کار آدم آسون تره دسترسی به آب سریع تره مخصوصا اگر سینک دست راستت باشه گاز چپ. ما موقعی که کابینت میزدیم گفتم باید جابه جا بشه همه چی فقط چون میخواستم گاز بغل سینک باشه. فک کن داری آشپزی می‌کنی هر چی دم دستته شوت می‌کنی تو سینک لازم نیست دوووور قمری بزنی سرعتت بیشتره

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

قربونت دوستم.امضای خودتونه.باشه برا شما   

مال ما یه جوریه که باید بچسبه. کابینت ساز میگه اصولی نیست. 

پس میگید اذیت کننده نیست؟ خیس بشه یا هرمشکلی! پشیمون نمیشم؟؟