2777
2789

دیشب اومدن خونه خواهرشوهرم یدونه ازین تفگ ترقه ای ها گرفته داده دستش تو خونهدهفتاد متری 

با کلی باروتش از وقتی رفتیم تا اومدبم همش شلیک مبکرد بیچاره پدرسوهرم هی میترسید  هی هم ملت مبگفتن نکن باز ادامه میداد نه مادرش نه برادرشوهرم چیزی نمیگفتن  بخدا میخاستم بگیرم از دستش پرت کنم بیرون 

به شوهرم گفتم باز بریم لال بشینی چیزی نگی جم میکنم ترک میکنم اونجارو جای من وسط ادمای بی فرهنگ نیس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عزیزم شاید راهش این بودکه سر بچه رو با چیز دیگه ای گرم می کردی تا موقتا اون تفنگ رو کنار بذاره. وقتی نه پدر نه مادر تذکر نمیدن خودت باید با بچه صحبت بکنی و سرش رو با کار دیگه ای گرم کنی

من ناسیونالیست هستم، و ناسیونالیسم با ریسیسم (نژادپرستی) متفاوته! جهان من در وهله اول ایرانه. من مخالف سرسخت جهان‌وطنی هستم. تا روزی که حتی یک گرسنه در ایران باشه تمام جهان اولویتش رو برای من از دست میده!