2777
2789
عنوان

بلاکش کردم اونم بلاک کرد

476 بازدید | 22 پست

بحثمون شد حرف زشتی زد منم وسط دعوا موقعی ک داشت تایپ میکردبلاکش کردم دیدم اونم کرد 

الان آنبلاکش کنم یعنی غرورم له میشه؟ بعد الان تکلیف چیه کی باید چی کنه😑

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه ا میخوای خودتو بی ارزش نشون بدی انبلاک کن

ره‌حمت له دل نماوه   چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

کسی که احترام سرش نمیشه 

حقش اینه از همه طرف بلاک بشه

تا به اینجا که رسیده ام ، صدبار زمین خورده و هزار بار بلند شده ام ، از بلندترین قله های زندگی افتاده ام ، دوام آورده و ادامه داده ام ... چه دیوارها که فرو نریخته و چه پل ها که خراب نکرده ام ... برای من حالتِ بدتری وجود ندارد !می بوسم دست آدم هایی را که وارد زندگی ام شدند تا به لطفِ ضربه هایی که به پیکره ی اعتمادم زدند مرا پخته و آب دیده کنند .که ماندند تا به من ثابت کنند ؛ جایِ احساس ، یک گوشه ی دنج و دست نیافتنی است نه در معرضِ دیدِ آدم ها !و جواب هر سلامی را نباید داد ،و حرمتِ هیچ وداعی را نباید شکست !و به هر نگاه و کلام شیرینی نباید دل بست !جایی که من ایستاده ام ، حالتِ بدتری وجود ندارد !برایم فرقی نمی کند !دارم در کمالِ بی خیالی و آرامش ، زندگی ام را می کنم ...🍃
من بودم آنبلاک میکردم یا از یه جا دیگه که بلاک نیستم میگفتم بیا راجب مشکلمون صحبت کنیم دیگه نمیدونم ...

من از یه اکانت دیگ برگشتم ادامه حرفای زشتمو زدم بهشو گفتم تا ابددد بلاکی و بلاکش کردم از همون اکانت دیگمم