2777
2789
عنوان

جاریم خیلی بدجنسه

208 بازدید | 9 پست

دو بهم زنه. 

دورو هستش. 

حسادت داره. هرکاری میکنم اونم انجام میده. 

من سالهاست راهمو ازشون جدا کردم. 

ولی چچند ماه اخیر جوری رفتار کرد که من فکر کردم تغییر کرده ولی راسته میگن ذات تغییر نمیکنه. 

همون حسود حال بهم زنه منتها احساس میکنم داره از در سیاست وارد میشه که خدارو شکر فهمیدم. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یه جاری بدجنس داشتم که خیلی از طلاقم خوشحال شد،پشت سرمم حرف زده بود لاشی

اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.
چیکار کرد که دوباره برگشتی سمتش ؟ توبه گرگ مرگه 

باهام گرم میگرفت. 

میگفت و میخندید فکر کردم گذشته هارو فراموش کرده. 

ولی نه برای این بوده که به ما بفهمونن دارن شاسی بلند میخرن و چند تیکه طلا خریدن. 

باهام گرم میگرفت.  میگفت و میخندید فکر کردم گذشته هارو فراموش کرده.  ولی نه برای این بود ...

من که تو زندگیم دیگه کسی ب اسم جاری نیست ،واگذارش کردم بخدا، هرچی احترام نگه داشتم از گل نازک  تر نگفتم بهش،بدون هیچ دعوا و بحثی بهم توهین کرد

ناراحتم واسه همسرم که این وسط داره آسیب میبینه،من بخاطر اون حتی ب این خانوم زنگ نزدم چیزی بگم گفتم بذار حرمت برادری بمونه این وسط ،ولی این زن و شوهر خدا ازشون نگذره فقط، همسر من یه خونه باباش رفتن هم دیگه باید چک کنه اونا نباشن،روز عید اولین روز بود میخواست بره دیدن خانواده اش اون اونجا بود من گفتم نمیام گفت آخه اونجا خونه بابای منههههه،چرا بخاطر اون عوضی نباید برم خونه بابام ،گفتم پاشو برو تو راست میگی اما خودم نرفتم،یک سال و نیم رو ب آسمون بخدا میگم تو جواب بدی که در حق من کرد بده منکه سکوت کردم و قط رابطه ،اما خدا هم منو نمی بینه