2777
2789
عنوان

تیرگی پوست بعد لئزر

161 بازدید | 18 پست

دوستان من تاالان ۹ جللسه لیزر فول بادی رفتم زیر بغل و بیکینی افتضاح تیره شده و پاهام دورنگه شده یه رنگش رنگ اصلی بدنم که روشن بود😭 یه بخشش تیره...اصلا نسوختم. بهشون گفتم گفتن ما تاحالا مورد نداشتیم و برعکس میگفتن روشن شده. دستگاشونم خیلی خوبه تیتانیوم. بخش زیادیم نتیجه گرفتم اما رنگ پوستم...گفتن مال اینه کالاندولا بعدش نمیزدی خوب اخه بهمم نگفتن🙂🙂 بهم کرم روشن کننده پیگمنتا اردن رو معرفی کردن هنوز نخریدم. درمالیفت گرفتم‌ چکار کنم دوستان؟؟برا روشنی. برمیگرده رنگ پوستم؟؟

منم تیک تیک شیکمم سیاه شد نمی‌فهمم نکنه بخاطر لیزر آلن ک گفتی فهمیدم

برام دعا کنین فرهنگیان بیارم و شرمنده مادرم نشم😘من نیازمندم تک دختر جهان پسری با قد ۱۹۰ و ته ریش و چشم ابرو مشکی باشم😂🦧

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما دلیلش چیز دیگه ست وگرنه تیره نمیشه

دلیلش همینه که پوستم خشکه  و لیزر خشک تر میکنه منم هیچی نمیزدم بعدش تا ب این روز افتادم منتهاالان دعدغه م اینه رنگ پوستم برمیگرده و اگه اره با چی 

دلیلش همینه که پوستم خشکه  و لیزر خشک تر میکنه منم هیچی نمیزدم بعدش تا ب این روز افتادم منتهاال ...

والا چی بگم من ۱۵ جلسه لیزر رفتم پوست خشک نمیکنه اصن

رنگ پوست که برنمیگرده ولی برو دکتر بگو آبرسان بدن برات بنویسه تا از این خشک تر نشده

منم تیک تیک شیکمم سیاه شد نمی‌فهمم نکنه بخاطر لیزر آلن ک گفتی فهمیدم

اره مال لیزره احتمالا پوست بدنت اگ خشکه بعدش کالاندولا نزدی و کرم رکشن کننده هرشب یا اینکه اپراتورت خوب نبوده

اره مال لیزره احتمالا پوست بدنت اگ خشکه بعدش کالاندولا نزدی و کرم رکشن کننده هرشب یا اینکه اپراتورت ...

واقعا؟کاشاین جای جدید نمسرفتم بخدا جلسه ای ۶۰۰ میدم دهنم سرویس شد.خدا مرگم. عوص میکنم مرکز لیزرو

برام دعا کنین فرهنگیان بیارم و شرمنده مادرم نشم😘من نیازمندم تک دختر جهان پسری با قد ۱۹۰ و ته ریش و چشم ابرو مشکی باشم😂🦧
واقعا؟کاشاین جای جدید نمسرفتم بخدا جلسه ای ۶۰۰ میدم دهنم سرویس شد.خدا مرگم. عوص میکنم مرکز لیزرو

متاسفانه به دلایل نامعلوم اصلا نمیگن ب ما که ممکنه تیره بشیم و برا پیشگیری نمیگن باید چه کنیم منو اگه از اول میگفتن همون روز لیزر کالاندولا میزدم و شبا بعدش هرشبو کرم روشن کننده دیر گفتن بهم تو انجام بده اینارو

متاسفانه به دلایل نامعلوم اصلا نمیگن ب ما که ممکنه تیره بشیم و برا پیشگیری نمیگن باید چه کنیم منو اگ ...

چ کرمی روشن کننده عکس میدی ب من؟