دوستان من تاالان ۹ جللسه لیزر فول بادی رفتم زیر بغل و بیکینی افتضاح تیره شده و پاهام دورنگه شده یه رنگش رنگ اصلی بدنم که روشن بود😭 یه بخشش تیره...اصلا نسوختم. بهشون گفتم گفتن ما تاحالا مورد نداشتیم و برعکس میگفتن روشن شده. دستگاشونم خیلی خوبه تیتانیوم. بخش زیادیم نتیجه گرفتم اما رنگ پوستم...گفتن مال اینه کالاندولا بعدش نمیزدی خوب اخه بهمم نگفتن🙂🙂 بهم کرم روشن کننده پیگمنتا اردن رو معرفی کردن هنوز نخریدم. درمالیفت گرفتم چکار کنم دوستان؟؟برا روشنی. برمیگرده رنگ پوستم؟؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
واقعا؟کاشاین جای جدید نمسرفتم بخدا جلسه ای ۶۰۰ میدم دهنم سرویس شد.خدا مرگم. عوص میکنم مرکز لیزرو
متاسفانه به دلایل نامعلوم اصلا نمیگن ب ما که ممکنه تیره بشیم و برا پیشگیری نمیگن باید چه کنیم منو اگه از اول میگفتن همون روز لیزر کالاندولا میزدم و شبا بعدش هرشبو کرم روشن کننده دیر گفتن بهم تو انجام بده اینارو