2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم چن سال پیش وضعم همین بود

تا ی سال افسردگی داشتم

مثل تو تاپیک زدم

گفتن فراموش میکنی ولی خب من حالم بد بود فکر میکردم شعاره

الان توام فکر میکنی شعاره ولی یه سال  بعد میفهمی که اصلا  دیگه بهش حسی نداری و اخرش فقط خودتو دوس خواهی داشت

منم چن سال پیش وضعم همین بود تا ی سال افسردگی داشتم مثل تو تاپیک زدم گفتن فراموش میکنی ولی خب من ...

چجوری میتونن اینکارو کنن؟ پس این همه حرف اون همه قول چیشد من تازه بعد از مدتها ب یکی اعتماد کردم که کاش نمیکردم😭😭

برگشتنی ک با دعا برگرده میخام برنگرده

خب این دعا و از خدا خواستن طلسم نیس که اونو مجبور کرده باشه

خدا یا مهرتو تو دلش میندازه یا یه نشونه هایی بهت میده که چرا رفته یا تورو سرد می‌کنه

تو از خدا بخواه کمکت کنه فقط

آقایون دعوت به دوستی ندن
چجوری میتونن اینکارو کنن؟ پس این همه حرف اون همه قول چیشد من تازه بعد از مدتها ب یکی اعتماد کردم که ...

منم همینطوری مثل تو باورم نمیشد

مرحله اولش انکاره 

مرحله اخرش پذیرش

ببخشید ولی تا اونموق حالت خیلی بد خواهد شد تا ب جایی ک من هستم برسی

حتی الان حرفامو درک نمیکنی شاید حتی تو دلت بگی بهتر از اون وجود نداره من اونو میخوام!!!(خندم میگیره الان قبلا منم اینو میگفتم!)))ولی ی سال بعد ب حال الانت میخندی

منم همینطوری مثل تو باورم نمیشد مرحله اولش انکاره  مرحله اخرش پذیرش ببخشید ولی تا اونموق حال ...

اون تنها ادمی بود ک عاشق همه چیش بودم اخلاقش شخصیتش طرز فکرش مثل خودم درمون دردام بود همش نصیحتم میکرد همش از حرفاش درس میگرفتم انگار یه ادم چهل ساله بود

بعدش دیگ نسبت بهم سرد شد😔😔