2777
2789
عنوان

چقدر این تاپیک دل منو سوزوند

150 بازدید | 18 پست

همین که شوهرش حق طلاقم داده 

ب شوهره گفته حق طلاق بده اونم داده که برگردن ب هم‌حالا خود زنه میگه چون کلا شوهر خوبی نیست برام‌بهتره دورش بزنم‌برنگردم و موقعیت بهتر از دست ندم 

میدونم سختی کشیده زنه 

ولی خب اون مرد هم الان بهش نامردی میشه . میگه کلی گریه کرده مرده ، ی دختر چهار ساله دارن  . خیلی واقعا دل گیر کننده بود بعد حرفی که زنه بهش زده بخواد دورش بزنه بدتر زن هایی که میگن دلت نسوزه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گفتم بهش برو محضر خونه دادگاهی جایی بنویسه امض ا کنه دست بزن و بچه ننه بودن ببینم در جا جدا میشم فقط ...

به نظرم شاید  اصلا اینا درست نشه اینجوری 

فقط ممکنه کم‌رنگ‌بشه من‌حرفم اینه بود چرا به مرده قول داده زده زیرش . اون مرد معلومه مرد ضعیفی  هست ب حرف مادرشه ، انگار یه پسر بچه رو گول بزنی 

مرده چیکار کرده که زن از خونه رفته بعد مجبور شده حق طلاق بده تا زنش برگرده؟ این خیلی مهمه

ن خوب بحث گول زدنه ب مرده گفته حق طلاق بدی برمیگردم حالا ک داده نمیخواد برگرده خوب میتونه بخاطر قولش ی مدت برگرده شاید تغییر کرده باشه شوهرش چند سال صب کرده ی سال دیگم حداقل بخاطر بچش میتونه فرصت بده 

یه مورد میشناسمولی مرد رو می‌شناختم واقعا زندگی باهاش سخت بودبی مسئولیت کل باز زندگی روی دوش زن بود ...

منم میدونم اصلا حرفم درست شدن مرد نبود 

اینکه به ی ادم‌قول بدی بزنی زیرش حس خوبی نداره دل گیر کننده هست . 

ن خوب بحث گول زدنه ب مرده گفته حق طلاق بدی برمیگردم حالا ک داده نمیخواد برگرده خوب میتونه بخاطر قولش ...

منم همین ناراحتم کرد قول داد بعد زد زیرش . به هر حال من اصلا طرف رفتارهای وحشتناک مرد نیستم فقط زیرش زدن رو نامردی میدونم

بنظر منم کارش خیلی مضخرف  بود

«بارالها…از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني…چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني…نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد…نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️‍🩹»

به نظرم شاید اصلا اینا درست نشه اینجوری فقط ممکنه کم‌رنگ‌بشه من‌حرفم اینه بود چرا به مرده قول داده ...

ببین من از بعد دیگه میگم یه لحظه فکر کن ده سال زیر مشت و لگد یه مرد دووم بیاری هیچی نگی بخاطر بچه هی رفتاررو تحمل کنی الکی بخندی روحیه ت چی میشه خودت بگو شکننده ،حساس ،دیگه گریه هم از چشات جاری نمیشه غروری نداری دیگه چشای بی فروغ که دنیابراش رنگی نداره اینجوری ببین تحمل زیاد کرده بحث یکی دوسال نیست ده سال شوهره کتک کتک اینم به اونجاش رسیده دیگه