2777
2789
عنوان

شما باشین ناراحت میشین؟!!

85 بازدید | 8 پست

از اول  میگم تعطیلات یک هفته خونه پدر شوهرم بودیم هر روز همه جا میبردیمشون تا اینکه بابام اینا گفتن بریم مسافرت بعد از برگشت مسافرت رفتارشون عوض شد خانواده شوهرم ، ناهار رفتیم خونه عموم مادر شوهر گفت شب بریم خونه پسر خاله شوهرم چون خیلی فقیرن من گفتم باشه ما شما رو میبریم خودمون نمیاییم که به زحمت نیوفتن هر کار کردیم قانع نشدن ما نریم وتا اینکه حالم خوب نبود رفتم درمانگاه بجای ساعت ۶هفت رسیدیم خونه پدر شوهر جلو در بودیم ماشین گرفتن بدون خبر رفتن وکلی بد بیراه که سرکار گذاشتین مارو نخواستین ببرین جاریم هم باهاشون بود فکر کنم مقصر اون بود خلاصه زنگ زدن به بابام و وبی احترامی کردن در مورد ما شما جای من باشین چه برخوردی دارین ؟! 

فکر کردن عمدی کردی 

زنگ میزدی توضیح میدادی درمانگاهی

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سرگیجه داشتم در جریان بودن میرم درمانگاه 

پس پرشون کردن شما محترم رفتار کنید تا اونی ک سعی کرده دو بهم زنی کنه ضایع شه 

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙