2777
2789

سلام 

خیلی خوشحالیم که دوباره کنارتون هستیم 😍❤😊

اینجا سوالات مربوط به امتحانات نهایی و کنکور ؛ نحوه مطالعه ؛ معرفی کتاب کار و فیلم آموزشی  میتونین بپرسین ؛ من و دوستم جوابگو هستیم ؛ پیشاپیش  مرسی که صبوری میکنید ✅

ازینکه صبوری میکنید جهت پاسخگویی ممنونم 🌱 / سابقه فعالیت ۳ ساله در زمینه مشاوره کنکور / تحصیلی / انتخاب رشته 🤍✅

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی دارم کش میدم چیکار کنم سریع این مباحث باقی مونده و تموم کنم جمع بند یو شروع کنم 

و حال روحیم خیلی بده بنظرتون مدیتیشن خوبه؟

دریغ است ایران که ویران شود کنام پلنگان و شیران شود .                                                                       نژاد پرست نیستم ولی از ورود بیش از اندازه افغانی ها اعتراض دارم چند سال بعد اینجا همش میشه افغانی زبانمون میشه فارسی دری اسما میشه افغانی .... باور کنید

عزیزم من تازه شروع کردم برای خوندن کنکور

آزمون زبانه توی زبان مبتدی مبتدی ام

۸۳ روز دیگه تا آزمون مونده و من هیچیییی به معنای واقعی کلمه هیچی نخوندم کل سوالات آزمون زبان هم زبان تخصصی عمومی نیست

نه گرامر

نه ریدینگ

نه وکب که از همشون اسون تره راستش در طول روز بیشتراز۸ ساعت هم نمیتونم بخونم

خیلیا میگن میتونی قبول بشی خیلیا میگن نه

من هدفم ۳رقمی رشته و اینکه

میخوام دروس۴تا عمومی رو ترمیم بزنم

میشه یه راهنمایی کنی چجوری بخونم

یه برنامه ریزی بگی برام

صاحب این کاربری عوض شده است.🚶‍♀️

سلام امسال خرداد ترمیم معدل هست ؟!

چه منابع یا قیلم های امورشی رو واسه رشته ریاضی پیشنهاد میدین؟!

میخوام از الان تا تیر بخونم 

از کجا باید شروع کنم به کجا برسه؟

متاهل🧿❤️
سلام ثبت نام ترمیم معدل کی هست؟ از الان تا کنکور تیر بخونم میشه رتبه خوبی بیارم چه مباحثی رو بخونم ...

سلام 

هنوز ثبت نام شروع نشده ؛ این سوال خیلی کلی است و بستگی به سطحتون داره و همینطور رشته تحصیلی تون ✅

ازینکه صبوری میکنید جهت پاسخگویی ممنونم 🌱 / سابقه فعالیت ۳ ساله در زمینه مشاوره کنکور / تحصیلی / انتخاب رشته 🤍✅

سلام 

من در طول سال به فقط دوازدهم رو خوندم و کمی پایه ولی تو یه سری درسا اوضاعم خوبه خداروشکر .خواستم بدونم من الان تا کنکور اردیبهشت یا تیر آزمون های جامع قلمچی و سنجش و...رو تحلیل کنم (چون بعضی درسا رو نخوندم از نکات اون درسا از آزمون استفاده میکنم) بنظرتون میتونم رتبه خوبی داشته باشم یا پشت کنکور بمونم و درسارو خط به خط بخونم

مرسی ازتون واقعا💖💖🥺

💚💚
برای امتحان نهایی بجز کتاب درسی ،سوال های چه کتابی رو پیشنهاد میکنید؟و اینکه بنظرتون کسب معدل۱۹سخته؟ ...

برای امتحان نهایی علاوه بر متن کتاب درسی ؛ نمونه سوالات نهایی سالای قبل ، سوالات تستی کتاب کارتون و همینطور سوالات شبه نهایی . کسب معدل ۱۹ متاسفانه سخت شده چون معدل به طور مستقیم در کنکور تاثیر داره ✅

خیلی دارم کش میدم چیکار کنم سریع این مباحث باقی مونده و تموم کنم جمع بند یو شروع کنم  و حال رو ...

سلام ؛ انشالله که حال دلتون خوب باشه همیشه ؛ به این فکر کنین که بعدش بیاین اینجا و بگین فلان جا فلان رشته قبول شدم 😍 ؛ مدیتیشن و اندکی نرمش برای تقویت انرژی عالیه ✅

سلام من مشاورم میگه ازمون شرکت نکن نا ۱۰و۱۱ رو بخونیم توی تابستون بعداز مهر ازمون شرکت کن الانم یازدهم به نظرتون حرفش درسته

خوب خودمم دیدم،بد خودمم دیدم موندم ولی تا میفهمیدم نیازی دارم بودم سریع🫂میرسم به چیزی که به خاطرش حرف شنیدم بابام منتظرونگرانه و مامانم وقتی شکستمو دید گریه کرد قول میدم که
عزیزم من تازه شروع کردم برای خوندن کنکور آزمون زبانه توی زبان مبتدی مبتدی ام ۸۳ روز دیگه تا آزمون ...

سلام ؛ سوالاتتون کلی هست ؛ میتونین درخواست دوستی بدین بهتر بشه پرسش و پاسخ کرد ✅

سلام امسال خرداد ترمیم معدل هست ؟! چه منابع یا قیلم های امورشی رو واسه رشته ریاضی پیشنهاد میدین؟! ...

سلام ؛ ترمیم معدل امسال هست ولی زمانش هنوز اعلام نشده ؛ برای ریاضی اگه پایتون ضعیفه از خیلی سبز استفاده کنید و در کنارش حتما نمونه سوال تستی کار کنین ؛ یه نکنه مهم برای درس ریاضی صبر و استمرار در مطالعس ؛ موفق باشین ✅