2777
2789
عنوان

بیاین عکس صورت پسرمو ببینید چه خاکی تو سرم کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 4637 بازدید | 142 پست
اتفاقا تو ساری متخصص آسم و الرژی خوب سراغ دارم ب شوهرم گفتم ببریمش منتها شوهرم گفت ببریم اطفال

هیچ پمادی بچه تو بهتر نمیکنه،فقط تنها راه حل خوب شدنش اینکه دقیق بفهمی ب چیا آلرژی داره ک اینم فقط کار فوق تخصص آسم و آلرژی هست ،من تا دو ماهگی پسرم دکترای اطفال نمی‌فهمیدند مشکل بچه‌ م چیه عذاب دنیا رو کشیدم

دوست عزیزم دختر من صورتش از این خیلی بدتر بود و مدام یاد گرفته بود میخاروند چنان بود که زخم شده بود پماد فلوئوسینولون بزن فوق العاده ست به هر جایی که جوش داره.دختر منو اون خوب کرد. بی ضرر هم هست انشالله که جواب بگیری.

خدای مهربونم ازت آرامش میخوام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گاهی آپتامیل پپتی جونیور

فایده نداره ببریش فوق تخصص گوارش کودکان براش شیرخشک نئوکیت مینویسه،فقط تا زوده ببرش چون شیرش بی اندازه بد بو و تلخه اگه بزرگتر بشه دیگه نمیخوره 

بچه منم داشت دکتر گفت اگه نمیخاره و اذیت نیست ولش کن خودش خوب میشه. تا ۱ سال و نیم داشت بعد کم کم خو ...

معلومه میخاره چون همش دستاشو میکشه سمت صورتش و گریه میکنه

خب رعایت میکنی ؟ منم دخترم اینجوری شد رعایت کردم گرمی هم خیلی نمیخورم.ادویه جان، کنجد،انواع سس ها

اره.اصلا نمیدونم چی بخورم.فقط چایی میخورم نکنه به اونم حساسه؟؟

استارتر منو بردی ب دوران نوزادی پسرم...ببرش فوق تخصص آلرژی کودکان،شیر خودتو میدی؟بچه من حتی ب هویج ه ...

اره عزیزم شیر خودمو میدم لبنیات نمیخورم تخم مرغ و سویا نمیخورم

دقیق مثل بچه منه ..بهش شیرخشت  میدادم و عرق کاسنی با پنبه میزدم رو اینا خوب میشد سفید میشدم و کم ....زرد ها خودشون کم شدن و دوتا تا یه سال و دیر تر گم شدن ....عرق کاسنی حتما بزن پوستش از قرمزی درمیاد و کم میشن

معتاج دعا خیرتونم.یه صلوات بفرستید لطفاً.‌.  تا کفش کسی رو پات نکردی در مورد راه رفتن اش قضاوت ..نکن ..
اره.اصلا نمیدونم چی بخورم.فقط چایی میخورم نکنه به اونم حساسه؟؟

منم به شدت گرفتار بودم چی بخورم چی نخورم و بعد هرچیزی تلخی و عرق نعناع می‌خوردم..

معتاج دعا خیرتونم.یه صلوات بفرستید لطفاً.‌.  تا کفش کسی رو پات نکردی در مورد راه رفتن اش قضاوت ..نکن ..
اره عزیزم شیر خودمو میدم لبنیات نمیخورم تخم مرغ و سویا نمیخورم

کیک و کلوچه و شکلات و این خوراکیای بیرونی ک شیرخشک دارن ممنوع برات،آجیل،بعضی میوه ها ممنوع  ،میدونی عزیزم هر بچه ای ی جوره بعضیا حتی ب گندم و برنج هم آلرژی دارن 

من پسرمو بردم فوق تخصص آلرژی تستای آلرژی رو ازش گرفت و همزمان فوق تخصص گوارش کودکان هم می‌بردم، خداروشکر خیییلی بهتر شد،اما هنوزم نمیتونه لبنیات بخوره 

الهی فدات  لطفا بگو  اخه الان تو این سن لباسا همه پنبه ای هستن لباس نخی گیر نمیاد براش؟! ...

خدا نکنه عزیزم ، 

اتفاقاً پنبه اوکیه ، پشمی نباشه ، همین لباسای نوزادی معمولی، من سرویس خوابشو دادم با پنبه درست کردن، چون پشم و الیاف مصنوعی خوب نیستن