2777
2789
عنوان

بیاین عکس صورت پسرمو ببینید چه خاکی تو سرم کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 4637 بازدید | 142 پست
مید‌نی از بس استرس کشیدم میگم خدا کنه رفلاکس باشه چیز بدتری نباشه هزارتا فکرو خیال میکنم

انشا…که چیزی نیست نگران نباش فعلا ببرش بیمارستان تا بعدا اگ‌ خاستی ببریش پیش متخصص ،البته درکت می‌کنم . من سر پسرم چه ها که نکشیدم پوستم کنده شد ، بچه اولم بود و دست تنها و غریب تو یه کشور دیگ . اما بهرحال گذشت اون روزا و رفلاکسش هم تا شیش ماهگیش خوب شد هرچند شدید بود و خانم‌ها اینجا میگفتن تا دوسالگی طول میکشه!! ولی خداروشکر زودتر خوب شد . 

انقدر دلم پنیر میخواد.من عاشق پنیرم🥲تا کی پرهیزداشتی؟من که امیدی به این بچه ندارم خوب بشه

عزیزم من کاملا درکت میکنم منم اتفاقا عاشق ماست بودم وال بچه من تا یکسال اینجور بود دیگه کم کم خوب شد بچه شما که ماشالله خوبه بچه من مثل لبو دونه دونه بود بدنش قرمز ولی خدا یاد اونروزها میفتم تمام استخوانای بدنم درد میگیره.

انشالله بچه شما زود خوب بشه گلم بعضی بچه ها تا ۴ماهگی اینجورین دیگه خوب میشن.

❤️‍🩹 I`m ok                                                         

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پرهیز شدید از مواد آلرژی زا.بله تست خون ،تست پچ و تست پریک گرفت 

سوال آخرم اینکه بچم دو‌ماهشه آزمایش میگیرن؟آخه میگن برای آزمایش تست آلرژی تا پونزده ماهگی باید صبر کنید چون انجام نمیدن