2777
2789
عنوان

بیاین عکس صورت پسرمو ببینید چه خاکی تو سرم کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 4637 بازدید | 142 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام به همگی. در مورد اگزمای نوزاد میخواستم یه درمان فوق العاده که واسه دختر من معجزه کرد رو بگم. دختر ما هم اگزمای نوزادی داشت و چند بار دکتر رفتیم و داروهای مختلف از جمله هیدروکورتیزون و کلی کرم های گرون و مختلف استفاده کردیم و تاثیری نداشت. ولی در نهایت یه دکتر باتجربه و عالی بهمون یه دستور خیلی ساده داد که واقعا معجزه کرد . من شب که این دارو رو به صورت دخترم زدم، باورم نمیشد که همون فردا صبح نتیجه اش رو ببینم. این دارو : ترکیب کرم درم اید 0.1 درصد + کرم A D مارک ایروکس بود. نحوه ترکیب : هفته اول نسبت درم اید به A D بصورت 1 به 2 (یعنی درم اید نصف A D بود) و بعد هم هفته های بعد نسبت درم اید کمتر و کمتر میشد ... نحوه مصرف : هفته اول روزی 3 بار ، هفته دوم روزی 2 بار و بعد هم روزی 1 بار ، هر هفته هم مقدار درم اید کمتر میشه تا نی نی خوب بشه. البته اگر شما هم مثل ما زود جواب گرفتین و صورت نی نی همون روزای اول مصرف در حال خوب شدن بود، از حجم کرمی که ساختید که کم میشه فقط A D رو اضافه کنید تا به تدریج درم اید دارو کم و کمتر بشه. بعد هم که کامل خوب شد، دیگه مصرف نکنید و فقط وقتی دوباره جایی از بدن نی نی اگزما زد ، با نسبتی مثل 1 به 3 یا کمتر ، دارو رو روی محل اگزما بزنید. ضمنا دکتر به ما گفت معمولا تا 1 سال اگزمای نوزادی ممکنه ادامه داشته باشه. در صورتی که خودتون شیر به نی نی میدین ، برای پیشگیری و کم کردن شدت اگزما هم باید ببینید نی نی شما به چه غذایی که شما میخورید حساسه ، معمولا غذاهایی که طبع گرم دارن و یا تند هستند و یا مثلا زعفران، باعث تشدید اگزما میشن. و البته قطره شیرافزا و رازیانه ، با اینکه خیلی شیر رو زیاد میکنن اما ممکنه باعث اگزما هم بشن. من با چند بار امتحان متوجه شدم که اگزمای دخترم به خاطر رازیانه ،قطره شیرافزا و زعفران که میخوردم شدید میشد. اینم از تجربه من. :) امیدوارم واسه نی نی شما هم جواب

عزیزم شما چرا میخای ده روز صبر کنی؟ بهتره ببریش بیمارستان کودکان حداقل یه ویزیتش بکنن ،اگ واقعا خلط ...

ممنونم عزیزم

با شوهرم صحبت میکنم حتما زودتر میبرمش طاقت نمیارم واقعا

لایک نکن دوست عزیز !                                             

دکتر انلاین نه  فقط دکتر بچه هام هست فرداهم جمعست که ازش بپرسم اگه یادم بمونه شنبه بهش زنگ میزن ...

شما تلگرام دارین؟

میشه ایدی بهم بدین 

لایک نکن دوست عزیز !                                             

دو حالت داره یا رفلاکس پنهان داره که باید امپرازول بخوره یا لوزه داره بنظر من رفلاکس داره چون اکث ...

عزیزم میشه علائمشو بهم بگی 

من تنهام شهر غریبم هیشکی اطرافم نیست تجربه داشته باشه خودمم بچه اولمه چیزی نمیدونم

لایک نکن دوست عزیز !                                             

پسر منم اوایل شبها بد نفس میکشید و ناله می‌کرد و صدا میداد گلوش انگار ، البته مشخص شد که چون رفلاکس ...

مید‌نی از بس استرس کشیدم میگم خدا کنه رفلاکس باشه

چیز بدتری نباشه هزارتا فکرو خیال میکنم

لایک نکن دوست عزیز !                                             

اره چنگ میندازه معلومه خارش داره...من چای زیاد میخورم چایی گرمیه؟؟؟نکنه بهش حساسیت داره؟

اگه توچاییت هل واویشن گرمی میندازی اره گرمیه یا نبات وزعفران

مخالف نظرمی ریپ نزن و بی ادبی وتوهین نکن که حوصلتو‌ندارم😒وکاریری هم ک جوابشو ندادم یعنی باهاش حال نمیکنم🦦.👈من نه اهل فوش دادنم نه حوصله بحث دارم وهم از بی ادبی بیزارم  .اومدنم ب اینجا صرفا فقط برای اینکه ذهنمو کمتر درگیر مشکلام کنم و دوس دارم بیشتراینجا بابقیه دوستان بگم‌وبخندم .پس اگه شوخی کردموتو بد برداشت کردی،بدون اون مشکل توعه😊
فیروز🥲

ببین من پسرم اگزماش حاد بود 

سر و‌صورت و‌کمر و سینه و‌پاش همه زخم شده بود و خون میومد

دکتر گفت کلا اصلا نباید بامواد شوینده بشورمش 

هرروز ده دقیقه باسد ببرم حمام بذارم تو تشت و از بالای سرش اب بریزم 

یعنی ده دقیقه تو آب خالی باشه  و فقط جمعه ها با شامپو بچه بدن و سرش رو بشورم 

روزهای دیگه فقط اب خالی 

بعد که از حمام اوردمش بیرون درخد اینکه فقط آب رو‌پوستش رو بگیرم یعنی حوله رو سفت نکشم‌که پوستش خشک بشه ،فقط قطره های اب گرفته بشه با حوله خشک کنم و‌پوستش رو غرق کرم ثمین ۱درصد بکنم 

اینا همه در کنار رژیم ،عالی بود و پسرمن  خوب شد 

این کارها رو شروع کن انجام بده و حتماً سریعتر ببر پیش دکتر آسم و آلرژی تا بدونی به چی حساسیت داره 

ان شالله زودتر خوب میشه نگران نباش

سلام به همگی. در مورد اگزمای نوزاد میخواستم یه درمان فوق العاده که واسه دختر من معجزه کرد رو بگم. دخ ...

ممنون ثواب کردی عزیز

دختر من یکسال وچهارماهشه هنوزم تایکم‌زعفران وگرمی‌میخورم‌ یا ب‌خودش میدم،پوستش دوباره قرمز میشه 

حتما امتحان میکنم

مخالف نظرمی ریپ نزن و بی ادبی وتوهین نکن که حوصلتو‌ندارم😒وکاریری هم ک جوابشو ندادم یعنی باهاش حال نمیکنم🦦.👈من نه اهل فوش دادنم نه حوصله بحث دارم وهم از بی ادبی بیزارم  .اومدنم ب اینجا صرفا فقط برای اینکه ذهنمو کمتر درگیر مشکلام کنم و دوس دارم بیشتراینجا بابقیه دوستان بگم‌وبخندم .پس اگه شوخی کردموتو بد برداشت کردی،بدون اون مشکل توعه😊