2777
2789
عنوان

بیاین عکس صورت پسرمو ببینید چه خاکی تو سرم کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 4637 بازدید | 142 پست
وای پسر منم همین بود به منم گفته بودن شیر نخور اه چقدر اذیت شدم سر این موضوع بخدا کم سنم بودم اذیت ش ...

انقدر دلم پنیر میخواد.من عاشق پنیرم🥲تا کی پرهیزداشتی؟من که امیدی به این بچه ندارم خوب بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اناق نوبه بینیش ترشح نداره  ای کاش میشد فیلمشو بزارم جیگرم اتیش میگیره اینجوری میبینمش خی ...

آخییی عزیزم

خب ببر دکتر شاید الرژیریه داره طفلک،…تغذیه خودتم مهمه ، یه چند روز قرص جوشان ویتامین cبخور ببین بهتر نمیشه

گرفتمش راستش هنوز استفاده نکردم میترسم اخه بچم نفس کشیدنش نرمال نیست انگار ی مسکلی هست میشه طرز اس ...

صبح یه بار اسپری کن شب یکبار  چون گلوش پره نمیتونه درست نفس بکشه اون قشنگ میشوره میبره

عزیزم اروم باش وقتی دنیا اومدهمه چیزش نرمال بود؟ نیاز ب دستگاه اینا نداشت؟؟اگه نه شاید نی نی سرما خو ...

نه داخل دستگاه نرفت 

اکه تجربه دارین میشه من از تلکرام فیلمشو براتون بفرستم

یا دکتر انلاین سرتغ ندارین 

دکترا تو بیمارستان که گفتن نرماله ولی این نفس کشیدنی که من میبینم نرمال نیست

بعضی وقتا تو خواب حتی یهو سرشو میاره بالا دهنشو باز میکنه یه هییین بلند میکشه انگار میخاد هوارو ببلعه 

انگار هوا کم میاره

😭

لایک نکن دوست عزیز !                                             

آخییی عزیزم خب ببر دکتر شاید الرژیریه داره طفلک،…تغذیه خودتم مهمه ، یه چند روز قرص جوشان ویتامین ...

شیر خشکیه بمیرم براش 

خود خاک بر سرم شیر نداشتم😭

لایک نکن دوست عزیز !                                             

بچه ی منم بییت روزشه خیلی بد نفس میکشه  موقع شیر خورنم ب شدت نفس کم میاره و گلوش حالت خلط داره ...

عزیزم شما چرا میخای ده روز صبر کنی؟ بهتره ببریش بیمارستان کودکان حداقل یه ویزیتش بکنن ،اگ واقعا خلط داره یا مشکل داره نفسش توی این ده روز ممکنه بدتر بشه یا مسله پیش بیاد خدایی نکرده چون نوزاده و حساسه و بیشتر باید مراقب بود. انشا…که چیزی نیست و زودتر خوب میشه 

پماد سیمین با کلوتریمازول ۱درصد بزن گرمی نخور ملحفه نخی استفاده کن حمام به موقع ببر روغن هسته انارم ...

چای زیاد میخورم چایی گرمیه؟؟نکنه به چایی حساسیت داره؟🥲