2777
2789

روزی‌ی‌بار عیب‌نداره

هرچ تبر زدی مرا.زخم نشد.جوانه شد.ی دختر سختی کشیده ک از دل بیماری و‌مشکلات بیرون اومده..ودر حال‌جنگیدنه..چیزی‌ک‌تورو نمیکشه.قویت میکنه.ناامید نباش.و‌پایین سن ۲۰ اصلا دوست نشو ک‌همش ضربه میخوری.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قندش زیاده مضر هست 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

قندش زیاده مضر هست 

روش نوشته یکیش که یه استکان میشه ۱۲ گرم قند داره تو هر چیزی قند هست حتی کیک ساده که از بقالی می‌خریم ۲۴ گرم قند داره به بدنم نیاز هست قند انرژی ۱۲ گرم فک نکنم زیاد باشه

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 
اونهمه قند معلومه که ضرر داره

روش نوشته یکیش که یه استکان میشه ۱۲ گرم قند داره تو هر چیزی قند هست حتی کیک ساده که از بقالی می‌خریم ۲۴ گرم قند داره به بدنم نیاز هست قند انرژی ۱۲ گرم فک نکنم زیاد باشه

هرچیزی زیادیش مضره کاپوچینو ام قندش زیااده