2777
2789
عنوان

فیلم خوب ایرانی بگید عزیزان

1233 بازدید | 11 پست

دوستان موصوف طنز نباشه قدیمی جدیدش مهم نیست فقط قشنگ باشه ممنون

من خدا رو دارم…اینجوری که نمیمونه…این زمستونم میاد و میره…بهار میاد و خونه رو میتکونه…( جز کاربران قدیمی و تعلیقی!)
اگه درام میبینی ابلق، سه کام حبس، هزارتو،ابدو یک روز

دیدم همه رو ممنون😄

من خدا رو دارم…اینجوری که نمیمونه…این زمستونم میاد و میره…بهار میاد و خونه رو میتکونه…( جز کاربران قدیمی و تعلیقی!)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماجان

اگر حاجت داری ، چله ی زیارت عاشورای آیت الله حق شناس رو بگیر.درصورتی که همراه با مراقبه باشه امکان نداره حاجت نگیری. طریقه ختم چله، پیامهای کسانی که حاجت روا شدند و شماره برای گرفتن نایب تو کا نا لی که توسط شاگرد آیت الله حق شناس اداره میشه گذاشته شده. برای وارد شدن در کانال سرچ کنید دوستداران آیت الله حق شناس و مجتهدی.دروغه هرکی بگه من مراقبه داشتم ولی حاجت نگرفتم.اگرچله رو گرفتید به یاد منم باشید و برام دعا کنید  .یاعلی🤚🌺

رمانتیسم عماد و طوبی جالب بود 

حدود هشت صبح 

اینجا بدون من 

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

فیلم نفس /شیار۱۴۳/یه حبه قند/تئاتر قصه هایی از خاور میانه

من یه مادرم که تمام تلاششو برا پیشرفت  پسر کوچولوش انجام میده 🙂من یه همسرم که از هیچ تلاشی برا شوهرش دریغ نمیکنه 🙂من دختر دلسوز مامان و بابامم😊                 ولی از همه اینا مهمتر اینکه من، منم، یه انسان که کتاب خوندن و دوست داره فیلم دیدن و دوست داره درس خوندن و دوست داره  اشپزی کردن و دوست داره کسیکه خودشو دوست داره شاید یه روزی بیاد که من نه پسرمو نه همسرمو نه مادر پدرمو کنارم نداشته باشم به هر دلیلی شاید مسافرت یا هر چیز دیگه اما من هیچوقت هیچوقت نمیتونم خودمو از خودم جدا کنم پس خودمو فدای پسرم شوهرم و مادر پدرم نمیکنم 🥰طوری خودمو دوست دارم که بقیه هم دوست داشتنمو یاد بگیرم🥰 

رمانتیسم عماد و طوبی جالب بود  حدود هشت صبح  اینجا بدون من

اولی رو از کجا دانلود کردی؟ انلاینه؟

فیلم نفس /شیار۱۴۳/یه حبه قند/تئاتر قصه هایی از خاور میانه

ممنون عزیزم نفس خیلی خوب بود واقعا

اولی رو از کجا دانلود کردی؟ انلاینه؟

امروز تازه پیداش کردم تازه اومده بیرون فیلمش برای سه سال پیشه اما قشنگ بود 

سایت به نام ایران بزنی میراه برات 

بمب یک عاشقانه لیلا حاتمی و پیمان معادی هم قشنگه دوست داشتی ببین

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

امروز تازه پیداش کردم تازه اومده بیرون فیلمش برای سه سال پیشه اما قشنگ بود  سایت به نام ایران ...

مرسی عزیزممممممم ممنونم 💛💛💛💛💛