2777
2789
عنوان

بچه هاتونو چجوری سرگرم میکنین

568 بازدید | 55 پست

سلام خانومای خوشگل

من پسرم نزدیک دو سالشه تازه از شیر گرفتمش بچه اوله و تجربه پسرداری ندارم

شیر که میخورد اصلا یه وقتی فقط برای اینکه حوصلش سر نره شیر میخورد 😂 چون غذا زیاد میخوره از گرسنگی نبود

الانم که من و باباش روزه و بی حالیم طفلی حوصلش سر میره 

تلوزیون خوشش نمیاد هی گوشی میده دستمون باز کنیم براش. با گوشی یا موزیک گوش میده یا مداحی و سینه زنی هیئتی راه میندازه 😂 یا بازی میکنه

اسباب بازی و نقاشی و اینا خیلی سرگرم نمیشه

البته باباش شب ها میبرتش بیرون

منم دیروز و امروز بردمش قدم بزنیم دلش باز بشه ولی خیلی انرژی میگیره از آدم. یهو لج میکنه دیگه راه نمیاد یا میخواد بره تو خیابون 😑

میدونم پسر بچه بازی پر انرژی خوشش میاد ولی من خیلی کم انرژی ام نمیدونم چه کارش کنم

دلتنگ خودمم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعلا ک ب دنیا نیومده اما سعی میکنم از نوزادی ب کتاب و بازیایی ک مهارتا و هوشش رو تقویت کنه عادتش بدم

نگران ورجه وورجه و سرگرمیش هم نیستم چون سگ دارم ب اندازه کافی انرژیشو با اون تخلیه خواهد کرد😅

تا تو با منی زمانه با من است🌼🍓🌱

ای جانم من یه مدت پسرم گوشی خیلی دوس داشت و فیلم میدید تو گالری ولی الان نه دیگه اگه گاهی در حد ۱۰ دقیقه بازی کنه

ما هم شبا شوهرم میاد میریم دور میزنیم وقتایی ک کاری ندارم باهاش آشپزی میکنم با وسایل اسباب بازی و از این بازیا اکثرا هم میره پایین خونه مادرشوهرم با اونا بازی میکنه یا اگه اونا نباشن تو حیاط اینور اونور میره هی

کاربر قدیمیم
اصلا گوشی ندید تروخدا بچه هاتونو بخاطر اینکه از سر باز کنید بدبختشون نکنید

بخدا نمیخوایم از سر باز کنیم مجبور میشیم گاهی

اونم بازی زیاد نریختم فقط یدونه است اونم زبان بازکنه یعنی یادگیری کلماته چون هنوز حرف نمیزنه

دلتنگ خودمم 

پسر منم اینطور بود تا خواهرش بدنیا اومد و خداروشکر راحت شدیم 

الان قشنگ تا ساعت۱۲ظهر میخوابم

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
ای جانم من یه مدت پسرم گوشی خیلی دوس داشت و فیلم میدید تو گالری ولی الان نه دیگه اگه گاهی در حد ۱۰ د ...

منم خیلی کمترش کردم دیدم یه مدت خیلی معتاد شده

جوجه اردک گرفتم هر روز میره یه ساعت باهاش بازی میکنه

بعضیام که هی میگن دومی بیار اما شرایطشو ندارم افسردگیم تازه خوب شده

دلتنگ خودمم