2777
2789

سلام، کسی هست خودشو بیمه زنان خانه دار تامین اجتماعی کرده باشه؟؟؟؟

بیمتون چند درصده و ماهانه چقدر باید پرداخت کنید؟؟؟؟

بله من

هم ۱۲ درصدی دارن هم ۱۴ درصدی و هم ۱۸ درصدی

من ۱۸ درصدیشونو ثبت نام کردم که کامله آشنامون تو تامین اجتماعی گفت اینو ثبت نام کنی بهتره از کارافتادگی داره فک کنم

پارسال یک میلیون پرداخت میکردم امسال زیاد شده احتمالا ۱.۳۵۰.۰۰۰ این حدودا باید پرداخت شه

بله من هم ۱۲ درصدی دارن هم ۱۴ درصدی و هم ۱۸ درصدی من ۱۸ درصدیشونو ثبت نام کردم که کامله آشنامون تو ...

سلام عزیزم

یعنی سالانه حدودا چقدر بهش اضافه میشه؟

بعد برای این که بازنشسته بشی باید چند سال سابقه داشته باشید؟؟؟؟

دیگه از خدمات درمانی هم میتونی استفاده کنی؟؟؟

ببخشید سوالاتم‌زیاده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم یعنی سالانه حدودا چقدر بهش اضافه میشه؟ بعد برای این که بازنشسته بشی باید چند سال سابقه ...

هر سال ۳۵ درصد افزایش داره

نمیدونم چند سال هست بازنشستگیشون

بله خدمات درمانی هم داره که اگه بخوای فک کنم ۱۵۰.۰۰۰ تومن یا بیشتر هم بابت اون باید بپردازی

من اول دفترچه هم داشتم ولی دیدم استفاده نمیکنم و فقط هزینه میدم بهشون رفتم دفترچه رو حذف کردن

سلام عزیزم یعنی سالانه حدودا چقدر بهش اضافه میشه؟ بعد برای این که بازنشسته بشی باید چند سال سابقه ...

زنان خانه‌دار با داشتن ۳۰ سال سابقه بیمه‌پردازی و ۴۵ سال سن و یا ۲۰ سال سابقه بیمه پردازی و ۵۵ سال سن به شرایط بازنشستگی می‌رسند

اینو تو اینترنت سرچ کردم آورد 

به نظر من خیلی زیاده این مبلغ/ آخه یه خانم خانه دار ماهانه چه طوری این پولو پرداخت کنه. در ضمن با این وضعیت بیمه و ها و تامین اجتماعی به نظرم ریسکه.منم میخاستم ثبت نام کنم منصرف شدم

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

بله من ۲ سال و خورده ای خودمو بیمه کردم 

با نرخ ۱۲ درصد ( نرخای بالاتر فقط پول بیشتر میگیرن و کاربرد خاصی ندارن برای خانمای خانه دار ) .

در حال حاضر قیمتش توی ۸۰۰ خورده ای رفته و هر ۶ ماه یکبار این مبلغ بیشتر میشه .

مادرمم بیمه زنان خانه دار بود ، بازنشسته شده دیگه و هر ماه ۲/۶۵۰ تومن میگیره ( البته ده سال سابقه دارن و قطعا اگه ۳۰ سال واریز میکردن ۷ الا ۸ تومن حقوقش بود ) .

البته این مبلغ این ماه بیشتر میشه و بالای ۳ و نیم تومن میره ...

خلاصه خوبه بیمه برای خانما ، جزوی از واجباته . اگه هزینش مشکلی نداره خودتون بیمه کنید حتما . پشتوانه مالی خوبی هست در آینده .