2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم خوبم شما چیکار میکنید مسافرت رفته بودین یا خونه بودین؟ سال جدید هم خوبه بد نیس پدربزرگم فوت ...

خیلی متاسف شدم روحشون شاد باشه انشاالله

ما که تو عید یه سه روز رفتیم آبادان و سمت خرمشهر و اینا که خیلی خوش گذشت فکر می‌کنم که واقعاً لازم بود خیلی دوست داشتم برم خیلی وقت بود که برنامه‌شو داشتیم ولی جور نمی‌شد شرایط که خدا را شکر امسال جور شد و رفتیم

از اونورم یه چند وقتی با خانواده شوهرم بودیم یه چند وقتی هم با خانواده خودم بودیم و برگشتیم نمی‌دونم بهتون گفتم یا نه من خانواده همسرم تهران پیش خودمون زندگی می‌کنند ولی خانواده خودم اصفهانن به خاطر همین مثلاً هر سه ماه یک بار شاید پیش بیاد که من برم اونجا ببینمشون

در کل خوب از تعطیلات استفاده کردیم یعنی چون قبل از عید شرکت خیلی اوضاعش به هم ریخته بود و ما خیلی تحت فشار بودیم تعطیلات واقعا تایم خوبی بود یه ذره سرمون خلوت بشه چون واقعاً داشتیم دیوونه می‌شدیم😂

خیلی متاسف شدم روحشون شاد باشه انشاالله  ما که تو عید یه سه روز رفتیم آبادان و سمت خرمشهر و ای ...

خدا اموات شما هم بیامرزه ❤❤

خداروشکر حتما خیلی به دخترت خوش گذشته 😍🥰

ایشالله باقی سال هم براتون خوب و پربرکت و سلامتی باشه

ما دیگه ماشینمون تحویل اسقاط دادیم و ماشین نداریم 

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤

خدا اموات شما هم بیامرزه ❤❤ خداروشکر حتما خیلی به دخترت خوش گذشته 😍🥰 ایشالله باقی سال هم براتون ...

بله خداروشکر یکم بی قراری هاش کمتر شد 

ممنونم همچنین عزیزدلم

خدا به زندگیت آرامش ببخشه