2777
2789
عنوان

بچه سوم

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 56 پست

اون جاری که گفت همه آرزوی پسر دارن بگو این آرزوی جنوب شهری هاست.بر اینکه پسر براشون کار کنه نون بیاره.خداروشکر ما نیازی نداریم دخترامون رو سرمون جا دارن.

خودت داری میگی سطح اجتماعیشون پایینه اگر برات سم هستن کمتر کن ارتباطتت رو.

چطور یه پست رو به دقیقه ای درجا میترکونید ولی اینهمه گزارش و پیام و اعتراض میدیم نمیبینید؟! وقتی جواب گزارش ها رو نمیدید خودمون مجبوریم کاربر موردنظر رو ادب کنیم.  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم کلا سه تا بچه دوست دارم داشته باشم الان دومیو باردارم

ولی خب اگه فقط به امید پسر بخوای بچه بیاری پس فقط و فقط صد در صد آی وی اف کن چون اون روشها و رژیم ها درصد خطاش خیلی زیاده و اگه دختر شد دیگه میشی نقل مجلسشون که برا پسر سومی اورد و نشد

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

فقط میتونم بگم دهن گشاد ادمها را فقط خاک گور پر میکنه سه تا بیاری میگن وتی سه تا داری دیگه کی سه تا بچه میاره ....تو بگو خدا اگه پسر خوب بود به پیغمبرش میداد ول کن تو خدا سه تا بچه دیونت میکنه اونها نسبت بهت که بچه منطقه یکی احساس حسادت دارن دارن خودشونو اروم میکنن تو چ ساده ای باز صلاح خودتو خودت میدونی 

عزیزم چرا فکر میکنی سه تا بچه خیلی زیاده؟

رونالد یه عالمه داره و خواهر داشت ، مسی سه تا پسر داره و

..

برو یه پسر هم بیار و لذت ببر هم دختر هم پسر داشته باشی کیف میده و اینکه بچه هاتم استقبال میکنن در بزرگی ام خوبن برای همدیگه اِن شا الله ، اگر نظر من برات مهمه حتما حتما این کار بکن اما هدفت رو کم کنی اونا نباشه برا دل خودت این کار کن.

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
بگو مگه پسر دارا چه خاکی تو سرشون ریختن که ما نریختیم

بهش گفتم این افکار واسه خانومای این دوره زشته اون واسه عهد جاهلیت بود 

ولی بازم تکرار میکنن و چیزی بگی میگن چون نداره حسودیش میشه 

ولی واقعا خودمم دوست ندارم 

با درون خودت صلح کن ، جنگ در جهان پایان میپذیرد.
اون جاری که گفت همه آرزوی پسر دارن بگو این آرزوی جنوب شهری هاست.بر اینکه پسر براشون کار کنه نون بیار ...

آی عجب جواب دهن پر کنی👌

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
واسه حرف مردم که اشتباهه، اگه خودت دوس داری بیار. من یه دختر و یه پسر داشتم ولی سومی رو آوردم، باز ...

واقعیتش اینه که خودم اصلا دوست ندارم احساس میکنم سه تا زیاد باشه

بچه آوردن فقط به نظر خودت بستگی داره... شما میخاین هزینه شو بدید

شما میخاین بزرگش کنید

شما باید ببینید اعصاب بچه داری دارین یانه

به دیگران هیچ ربطی نداره... 

به ماهم انقدرررر میگن.. من بچه اولم دختره... دومی پسر.. جاریم هم همینطور

خانواده شوهرم همش میگفتن پسر خوبه. پسربیارین

حالا که پسردارشدیم همش میگن بچه برادر میخاد.. بازم بچه بیارین😐😐😐

منم هربار میگم عمرااا. دیگه بچه نمیخام

من که روم نمیشه همچین حرفی بزنم😂ولی اگه شما میتونی این حرفو بزن. اگه دوباره گفتن بچه بیار،، بگو خیلی بچه دوس دارین خودتون بچه داربشید.. من همین دوتا برام بسه

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 

من با دکتر و هزار تا رژیم برای دختر دار شدن  دختر اولم را به دنیا اوردم ،و بعدش هم خدا بهم با فاصله کم یه دختر دیگه داد که واقعا خدا راشکر ولی همچنان یه عده نخود مغز میبیننم میگن یه پسر برا شوهرت بیار ،انگار پادشاه هست و تخت سلطنت نباید خالی بمونه ، 

۶ تا ولیعد های اروپا دخترن و ما هنوز داریم سردخترپسر بودن بچه حرف میشنویم 🤣🤣🤣🤣 بگیم خودم با رژیم دختر دار شدم هم باورنمیکنن از بس خودشون جنسیت خودشون را حقیر میدونن و چه تاسفبار 

لایک نکنید😜

چجوریه ؟

خب کلی آمپول و دارو باید مصرف کنه خانم

تخمک کشی کنه دوباره انتقال جنین بده؛ استراحت داره و دردسر و هزینه ش زیاده

بنظرم برو با ای وی اف یکی بیار  چون معلومه حرفاشون بهت تاثیر داره  اگه نداشت دوتا بس بود ...

اره راستش چون هر بار که میبینمشون همین حرفا رو میزنن تاثیر داره 

و اینکه همسرمم دوست داره ولی میترسم اشتباه باشه

اگه سومی هم دختر شد چه می‌کنی ؟! هیچ روشی صد در صد و قطعی تعیین کننده جنسیت نیست 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦