2777
2789
عنوان

بچه سوم

559 بازدید | 56 پست

شما جای من باشید چیکار میکنید لطفا راهنماییم کنید 

بچه ها من خانواده شوهرم خیلی اذیتم میکنن سر اینکه پسر ندارم 

من کلا از نظر مالی و سطح اجتماعی خیلییی خیلیی ازشون بالاتر هستم (مثلا ما منطقه ی یک زندگی میکنیم و اونا همشون جنوب شهر یه زندگی خیلییی سطح پایین دارن ) ولی تو تمام دید و بازدید های عید دائم حرف این بود که وای پسر نداری و دوتا دختر داری یکی بیار 

یکی از جاری هام هم که تازه پسر دار شده برگشت تو جمع گفت الان همه آرزوی پسر دارن 

واقعا دیگه خسته شدم ازین حرفای مفت از طرفی میگم برم ای وی اف و این حرفا رو تموم کنم از طرفی هم میگم سه تا بچه خیلی زیاده 

اینم بگم مثلا من تا حالا از امکانات و احترام و چیزای دیگه برای دخترام کم نذاشتم در صورتی که اونا تو خوابشون هم نمیتونن واسه بچه هاشون انجام بدن 

با درون خودت صلح کن ، جنگ در جهان پایان میپذیرد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه حرف مردم که اشتباهه، اگه خودت دوس داری بیار.

من یه دختر و یه پسر داشتم ولی سومی رو آوردم، باز از نظر من دوتا کم بود 🙂 سه تا نرماله

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘

بخوایی به حرف اینا باشی باختی.

نذار افسار زندگیتو دستشون بگیرن

من شرایطم برعکس شماس پسر دارم و دائم همه میگن دختر بیار دختر نداری بی کسی تنهایی بی پناهی کسی رو نداری درد دل کنی پیر میشی تنها میشی😐

پس ولشون کن کلا

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

گلم اونا ازلحاظ فکری عقبن وگرنه فرق بین دختر و پسر واقعادیگه دمده شده ینی چی پسر دخترو سوا میکنن بچه بچس دیگه چ پسر باشه چ دختر فقد سالم باشه جای شکرداره

‎‌‎ ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌˖ֶ🖤🖤🖤‎‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌˖ֶ‎‌‌‌‌‎‌‌