2777
2789
عنوان

به یاد تاپیک عید : عجیب ترین مسائلی که تو زندگیتون دیدین چی بوده ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 717 بازدید | 81 پست
دقیقا میفهمم چی میگی چون برای منم همینجور شده  این ۲۰ سالی گذشت عین کابوسی بود که دیگه هیچی ج ...

الان چند سالته ؟ مجردی؟؟ من متاهلم اما حتی زندگیمم نمیتونه حالمو خوب کنه فقط دعا نماز همین اونم تا وقتی ک نماز میخونم بعد خسته میشم دوباره فکرو خیال میاد سراغم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی کم و بیش مالی برام مهمه  خوب مستاجری سخته  ماشین خوب داشتن  غذای خوب خوردن& ...

یعنی الان شرایط غذای خوب ودکتر رفتن هم‌حتی ندارید؟

ما مستاجر نیستیم،ماشینمون هم دنا هست

همسرم بااینکه کمی خسیس،اما برای خرج خونه کم نمیزاره

دکتر هم بدک نیست

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

الان چند سالته ؟ مجردی؟؟ من متاهلم اما حتی زندگیمم نمیتونه حالمو خوب کنه فقط دعا نماز همین اونم تا و ...

من الان ۳۳ گلم نه مجردم 

متاهل اگه هستی باز برات راحت تر گلم چون سرگرم زندگیت میشی کم کم بچه هات و شوهرت هستن جای خالیشو کمتر مییبینی ولی خوب بالاخره این زخمی که میاد تو دل آدم همیشه تازه میمونه

سعی بکن خودتو آروم بکنی

و خیلی غصه نخوری

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
صبح همسرم  و پسرمورو فرستادم سر کار و مدرسه اومدم کنار دخترم خابیدم. ی لحظه ب چشم هم زدن دیدم ...

آخی تموم بدنم مور مور شد ،دقیقا شبیه چیزی که گفتین برای مادرم اتفاق افتاده ،منم دو هفته پیش از شدت خستگی زیاد اینجوری شدم ،یهو خودمو رو تخت دیذم ،اینقدر جیغ کشیدم تو اونحالت که به جسمم برگشتم ،هی به داداشم میکفتم من اینجام وای من چرا تو جسمم نیستم ،خداروشکر که سالمین ،الهی همیشه سالم و شاد باشین

هیچی ...دنیای پوچ

یعنی الان شرایط غذای خوب ودکتر رفتن هم‌حتی ندارید؟ ما مستاجر نیستیم،ماشینمون هم دنا هست همسرم باای ...

عزیزم همسرم نهایت تلاشش رو می‌کنه خداروشکر 

ولی با پول مسافر کشی چیو پاس کنم 

الان آرتروز گردن دارم ولی خوب منم خیلی مراعات میکنم میگم نه خوبم پول دستمون اومد میرم 

میدونی من خودم عذاب میکشم که اونم اذیت میشه 

بیشتر بخاطر خودش میگم 

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

من الان ۳۳ گلم نه مجردم  متاهل اگه هستی باز برات راحت تر گلم چون سرگرم زندگیت میشی کم کم بچه ه ...

ن من چون یادمه شوهرم خودش بابا نداشت بمن حسودی میکرد الانم اون انگار شادتر شده از قبل این چیزهاهم بیشتر آزارم میده ولی چه کنم چاره ای نیست فقط قلبم تیره شده از این جهان و بس

عزیزم همسرم نهایت تلاشش رو می‌کنه خداروشکر  ولی با پول مسافر کشی چیو پاس کنم  الان آرترو ...

پس لطفا منو حلال کن

چون بعد فهمیدن اختلاف سنیتون،اولین چیزی که تو ذهنم اومد گفتم لابد شوهرش پولدار بوده

الان همسرت از لحاظ طاهری سنش مشخص که از شما خیلی بیشتره؟

بچه هم دارید؟

برای دردت هم ناپروکسن بخور،خیلی عالیه

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

ن من چون یادمه شوهرم خودش بابا نداشت بمن حسودی میکرد الانم اون انگار شادتر شده از قبل این چیزهاهم بی ...

ای بابا این حرفا چیه نمیشه که برای بابا داشتن بقیه حسرت بخوریم و از مرگ کسی خوشحال بشیم شاید تو اینجور حس کردی با این فکرا خودتو عذاب نده گلم

ان شالله که جاشون خوب هست و 

خدا بهتون آرامش میده

گلم

عزیزم

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
پس لطفا منو حلال کن چون بعد فهمیدن اختلاف سنیتون،اولین چیزی که تو ذهنم اومد گفتم لابد شوهرش پولدار ...

بچه نداریم 

خوب الان ۴۶سالشه 

دکتررفتم عزیزم بهم دارو داد ولی خوب گفت حتما باید فیزو بری 

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

بچه نداریم  خوب الان ۴۶سالشه  دکتررفتم عزیزم بهم دارو داد ولی خوب گفت حتما باید فیزو بری ...

میشه بپرسم چرا بچه ندارید؟

منم کردم،شما کدوم شهری؟

میشه بپرسم چرا بچه ندارید؟ منم کردم،شما کدوم شهری؟

کرمانشاه 

خوب عزیزم بخاطر خیلی چیزا 

اختلاف . وضعیت روان همسرم 

مستاجر بودنمون

کرمانشاه  خوب عزیزم بخاطر خیلی چیزا  اختلاف . وضعیت روان همسرم  مستاجر بودنمون

خوشبختم عزیزم،ازاین به بعد همیشه به یادتم وبرات دعا میکنم

اگه یه روز دوست داشتی درباره زندگیت تاپیک بزنی،حتما منم خبر کن

خوشبختم عزیزم،ازاین به بعد همیشه به یادتم وبرات دعا میکنم اگه یه روز دوست داشتی درباره زندگیت تاپیک ...

حتما عزیزم منم خوشبختم 😍

ممنونم ازت مهربون

بگو بگو،مردم از فضولی

گفتم بالاتر😂👻

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌