2777
2789

نمیتونیم بنگاه بریم اشنا هم نداریم توی بنگاه 

چون باباش میخواد بزنه به نام شوهرم ، شوهرم خجالتش میشه بگه بریم بنگاه 

میخوان بنویسن بدن شورا امضا کنه

بگید چیا ذکر کنیم بجز مشخصات خریدار و فروشنده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرچ کن گوگل

بعدا بقیه بچه های پدرشوهرت ازتون شکایت کنن خونه رو ازتون پس میگیرن

اگر له دوای مردنیشم دوباره زیندو ببمه‌وه.                          بی گومان حز ده‌که‌م دیسان هر کورد بم.                             نیشتمانیشم... کوردستان.                                              من دلداری کوردستانم ❤️🙂
مشخصات خریدار فروشنده همراه کد ملی مشخصات دقیق ملک ودو سه نفر شاهد بیرون از خانواده که بعدا بقیه خوا ...

اینارو انجام دادیم شورا به عنوان شاهد میاد و مادر همسرم به عنوان شاهد حضور دارند 

منظورم اینه داخل قرار داد چی‌ باشه تا بتونیم سند بگیریم 

مثلا بنویسیم طبقه ی دوم یک ساختمان مسکونی واقع در فلان؟؟ چی‌ بنویسیم اینجاشو

سرچ کن گوگل بعدا بقیه بچه های پدرشوهرت ازتون شکایت کنن خونه رو ازتون پس میگیرن

میدونم برای همین میگم منم 

بخدا صفر تا صد خودمون خرج‌کردیم برای همین زورم میده 

توی گوگل چیزی ننوشته برای طبقه دوم

اینارو انجام دادیم شورا به عنوان شاهد میاد و مادر همسرم به عنوان شاهد حضور دارند  منظورم اینه ...

شورا بیاد بهش بگین بلده بنویسه براتون

اگر له دوای مردنیشم دوباره زیندو ببمه‌وه.                          بی گومان حز ده‌که‌م دیسان هر کورد بم.                             نیشتمانیشم... کوردستان.                                              من دلداری کوردستانم ❤️🙂
اینارو انجام دادیم شورا به عنوان شاهد میاد و مادر همسرم به عنوان شاهد حضور دارند  منظورم اینه ...

بله مشخصات ملک رو درست بنویسیدطبقه ی دوم ،  متراژ خونه،  انباری ، پارکینگ ....درضمن  بنگاه آشنا نداری که دلیل نمیشه یه سوال از بنگاه پرس وجو از محضر داشته باشید 

شورا بیاد بهش بگین بلده بنویسه براتون

یه سوال دیگه داشتم اگ میشه جواب بدین 

عزیزم میگم زمین کامل به اسم پدر شوهرم هست 

به علاوه طبقه پایین 

بعد ما میتونیم سند بگیریم ؟ بعدا نمیتونن بگن این زمینی که توش شما خونه ساختین مال پدر ما هست ، نباید خونه میساختید ؟

بله مشخصات ملک رو درست بنویسیدطبقه ی دوم ،  متراژ خونه،  انباری ، پارکینگ ....درضمن  ...

ببخشید باز سوال میپرسم

عزیزم میگم زمین کامل به اسم پدر شوهرم هست 

به علاوه طبقه پایین 

بعد ما میتونیم سند بگیریم ؟ بعدا نمیتونن بگن این زمینی که توش شما خونه ساختین مال پدر ما هست ، نباید خونه میساختید ؟

یه سوال دیگه داشتم اگ میشه جواب بدین  عزیزم میگم زمین کامل به اسم پدر شوهرم هست  به علاو ...

ببین شما باید تو اون کاغذ قید کنید ک این ملک برای پدر شوهرت بوده و ایشون با فلان مبلغ از شما خریدن و حالا دیگ هیچ حقی ندارن ن برای زمین ن خونه

ببین شما باید تو اون کاغذ قید کنید ک این ملک برای پدر شوهرت بوده و ایشون با فلان مبلغ از شما خریدن و ...

ممنونم ازت گلم 😘 

تهش نوشتیم ثمن معامله طبق توافق طرفین ، همزمان با این قرارداد به فروشنده پرداخت گردید و فروشنده و خریدار حق هیچگونه اعتراضی ندارند