2777
2789

بچه ها شوهرم خیلی کارها انجام میده برام، اما اصلا محبتش رو به زبون نمیاره، واسه من محبت کلامی به خرج نمیده ولی واسه خانوادش لطیف ترین کلمات حتی شعرها رو می‌فرسته و وقتی همو میبینن هم خیلی ابراز کلامی به اونا داره. 

من آنقدر دلبسته و عاشقش بودم ولی ازش یکهو سردی یا بی محبت دیدم دیگه یک ساله که با خودم عهد کردم عاشقش نباشم صرفا در حد خیلی معمولی دوسش دارم

حالا قضیه کجا دارک میشه؟ یکی از همکارام خیلی دوسم داره با اینکه مجرده، دو ساله مرتب از من تعریف میکنه، منو میبینن هول میشه دستپاچه میشه همش دنبال حرف زدن با منه

حتی یه بار بهم یه محبتی کرد چند بار معذرت خواست گفت می‌دونم متاهلی خیلی ببخشید ناخودآگاه این حرف به زبونم اومد

خدایا سایه مادر عزیزمو بالاسرم نگه دار   آمین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم انقدر مغروره که هزار بار بهش گفتم نیاز به توجه دارم اصلا نگام نمیکنه

محبت کلامی صفر 

تو جمع طوریه که اصلا انگار من وجود ندارم

قبل از کاری عزیزم هرکاری اول اون همکار مجردتو بنداز توسط اشغال  بعدش بامشکلت باشوهرت توحریم خودت  صحبت کن  زندگیتو بدون مدریت ب فنا نده عزیز دل خواهر

زندگی‌رو نفسی ارزش غم‌خوردن‌نیست 💕💕💕ان قدر سیر بخند تا ک‌ ندانی غم‌چیست💕💕💕
اصلا تو فکر خیانت نیستم اشتباه نکنید ولی میگم اگه جدا بشم و با اون ازدواج کنم ... اما بچم چی میشه ...

شما چون تو این زمینه خلا داری جذب همکارت شدی 

آیا اون همه خوبی ک با توجه به زندگی زیر یک سقف از همسرت میشناسی و پیدا کردی رو اونم داره! 

ب نظرم با مشاور خوب صحبت کن 

و این خلا رو درمان کن ب جای اینکه دنبال فردی باشی برای پر کردن نقطه ی خالی زندگیت . 

اون همکارت داره ازت سواستفاده میکنه فک کردی طلاق بگیری میاد شما رو میگیره نخیر اونوقت خانوادش میگن این خانوم مطلقه ست بچه داره و اینا .شوهرت رو با محبت کلامی سمت خودت بکشون ن اینکه سرد باشی اون بیشتر سمت خانوادش میره .خسلی از مردا با محبت میشه رام کرد.دلت برای بچت بسوزه و زندگیتو درس کن

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹

خوب شما دارید میگید براتون هرکاری  میکنید  هرکاری این علامت محبت ودوست داشتن نیست پس چیه شما ک نمی تونید ذات ی ادمو عوض کنید  باهاش صحبت کردید  نشده پس  ب همون اخلاق  عملیش بسنده کنید وخودتون درگیر  افکار پوچ نکنید  آخرش جز تباهی  خودتون چیزی دیگری نیست

قبل از کاری عزیزم هرکاری اول اون همکار مجردتو بنداز توسط اشغال  بعدش بامشکلت باشوهرت توحریم خود ...

ممنون که مودبانه راهنمایی کردی

با خودم میگم چرا باید آرزوی زندگی با عشق و علاقه رو به گور ببرم

به خدا هزار بار به شوهرم گفتم من دارم آسیب جدی میبینم میگه از من توجه و محبت نخواه میگه همینی که هست نمی‌خوای جدا شو ضرر نکنی 

اون همکارت داره ازت سواستفاده میکنه فک کردی طلاق بگیری میاد شما رو میگیره نخیر اونوقت خانوادش میگن ا ...

کاش میشد منم یک نفر که تکیه گاه امنی برام باشه داشتم، نه کسی که همیشه میگه همینی که هست نمی‌خوای جدا شو ببینم کی میاد توجه و محبت بهت کنه

ممنون که مودبانه راهنمایی کردی با خودم میگم چرا باید آرزوی زندگی با عشق و علاقه رو به گور ببرم به ...

حالا نفهمیدم طعنه زدی  یا واقعا  تشکر کردی ابجی 😍🤣😍