من برام سوال شده اونایی که میگن ما کسی رو دوست داریم و میرین سراغ دعا بعد از اونطرف هم این جمله که میگه امام زمان یه اینجور چیزا راضی نیست بعد از اون طرف هم کسایی پیدا میشن میگن فلان ذکر رو بخونی بهش میرسی خواستم بدونم کسی بوده ذکری رو بخونه و به اون چیزی که میخواد برسه والان پشیمونم یا نه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚 🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜 میدم با آقایون این سایت مشورت وراهنمای بگیرم ولی با خانم های عقه باز پر ادعا .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن لامصب نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای 🙏 این فقد برلی خانوم های بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال نیک بگیرم شاید یک درصد بگم به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ 🙏
یه سوال دعا گرفتن منظورت رو نفهمیدم اینکه بری پیش کسی دعا بگیری گناهه یا اینکه خودت از خدا بخوای؟؟؟؟ ...
بری پیش دعا نویس گناههه عزیزم ـ
اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚 🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜 میدم با آقایون این سایت مشورت وراهنمای بگیرم ولی با خانم های عقه باز پر ادعا .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن لامصب نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای 🙏 این فقد برلی خانوم های بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال نیک بگیرم شاید یک درصد بگم به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ 🙏
الان کجای رابطه ای؟ اصن رابطه داری یا از دور میخایش؟
بزار کامل براتون توضیح بدم یکی از آشناهای ما هرجایی میرفت میگفت من فلانی رو دوست دارم تو جمع آشناها و دوستان همه میدونستن هر چی میشد کسی چیزی میگفت من میگفت اینم منو دوست نداره برای چی خودمو امیدوار کنم با همه مخالفت میکردم خلاصه تا اینکه چند باری هم از دهن خودش شنیدم که گفت من تورو خیلی دوست دارم ولی فقط گفت منم دیگه توی ذهنم جا براش باز کرده بودم بهش فکر میکردم که چند وقتی با این وضعیت گذشت و بهش پیام دادم طرف گفت نه من اصلا همچین فکری رو نکردم منم الان خلاصه وار گفتم خیلی چیزا رو سانسور کردم براتون الان من موندم دلی شکسته واقعا دارم فکر میکنم اینکه من از خدا خواستم اونم منو دوست داشته باشه گناه کردم یا نه کلی فکر و خیال