2777
2789

سلام .دوستان من بارداری خارج رحم داشتم و متاسفانه لوله راستم از دست دادم.الان جواب پاتولوژی اومده دو تا کیست تو لوله بده و لخته خون یعنی اینا باعث شدن خارج رحمی بشه.

و اینکه پای راستم درد می کنه از عوارض عمل هست؟

ممنون میشم برا شادی روح داداش عزیزم صلوات بفرستید  

گلم علائم حارج رحمی چیه؟

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
گلم علائم حارج رحمی چیه؟

بتای بالا خیلییی بالا یا لینک یدفعه بتا میاد پایین دردای غیر قابل تحمل 

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله فکر میکنم درد پاتون بخاطر همونه ولی کیست و اینارو دکتر چیزی نگفتن ؟؟آخه یکم تخصصیه

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
بله فکر میکنم درد پاتون بخاطر همونه ولی کیست و اینارو دکتر چیزی نگفتن ؟؟آخه یکم تخصصیه

تازه جواب اومده خودم ترجمه کردم فقط نوشته کیست ۱ سانتی و لخته خون .دکتر نیست الان برم

گلم علائم حارج رحمی چیه؟

درد زیر شکم  و مقعد چون قبلش پرید شده بودم فکر می کردم آپاندیس هست سونو رو شکم نشون نداده بود با آزمایش نشون داد برام بالاس و سونو واژینال نشون داد که بارداری خارج از رحم هسم

بتای بالا خیلییی بالا یا لینک یدفعه بتا میاد پایین دردای غیر قابل تحمل 

ممنون🙏❤️❤️

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
درد زیر شکم  و مقعد چون قبلش پرید شده بودم فکر می کردم آپاندیس هست سونو رو شکم نشون نداده بود ب ...

ممنون گلم انشالله هرچه زودتر سلامتی کاملتونو ب دست بیارین🙏❤️❤️