2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دیشب تاپیک زدم بخاطر همین مشکل 😭  ینی شبا دیوانه میشم خیلیم بلنده صداش

البته من حس میکنم چون زوم کردم سرش بیشتر  ادذیت میشم اخه  همیشه یه صدایی    ته گوش و   سر آدما هست 

....منم  یهو  بخودم گیر دادم از اون روز هی    دقت کردم ب گوشم و صداش    درگیرش شدم

البته من حس میکنم چون زوم کردم سرش بیشتر  ادذیت میشم اخه  همیشه یه صدایی    ته گ ...

من وقتی با یکی حرف می‌زنم یادم میره ولی خب در کل چند روزیه خیلی بد صدا میده

وزن شروع : ۸۱/۵۰۰. وزن الان : ۶۹/۹۰۰. وزن هدف : ۵۵ 

من استرس زیادی دارم      کلن ..اگه توام استرس  داری   بیشتر بخاطر اونه ...

والا فکر و خیال که همیییشه داشتم چندیل ساله دارم ولی هیچوقت اینجور نمیشده

وزن شروع : ۸۱/۵۰۰. وزن الان : ۶۹/۹۰۰. وزن هدف : ۵۵ 

حالا یکی ترسوندم گفت شاید تومور تو سرته که گوشت صدا میده عین سگ ترسیدم و میترسم برم دکتر

اینو  من تو   گوگل   خوندم   ...    تومور سرو گردن هزاران    چیز ریگه داره   گیجی شدید سر درد سدید     استخون درد شدید      ..منم خیلی وسواسی و ترسوام    نمیرم دکتر من از تو بدترم  از شدت  ترس ...    اینقد غم و درد تو این دنیا ریخته   ک    خودمو همیطوری ول کردم  بخام راجب همه چیز   فک کنم  میمیرم