2777
2789
عنوان

موهام میریزه

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 41 پست
خودتم ریزش داشتی؟ الان درمان شد؟

بهتر شد عزیزم گفتم 

اول باید ببینی که موهات واسه چی میریزه ۱۰ درصد ریزش واسه چربی هستش بقیش واسه مشکلات درونی مثل کم خونی.و این چیزاس باید بری دکتر اما این چیزی که بهت گفتم موهاتو از چربی در میاره

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چند ساله موهام میریزه و تا حالا چیزی به طور قطعی جواب نداده و همشون مقطعی بوده جوشونده رزماری بش ...

یعنی جوشونده رزماری برعکس اون چیزیه که میگن؟

شاید روی شما اینطوری اثر کرد

مرسی تشکر کاش واقعا مشکل موهامو بتونم برطرف کنم

برو سونو رحم و تخمدان بده، ازمایش تیروئید و ازمایش هورمون و کمبود آهن زینک و ویتامین دی منیزیم اینا ...

این ازمایشا همشون یکی هستن؟یعنی یکباره این ازمایشارو باید داد یا مرحله ای

وای اره منم دو ساله موهام شدید میریزه هر قرص و آمپولی هم استفاده کردم تاثیری نداره میگن از کرونا و و ...

من سابقه ریزش مو اصلا نداشتم بعد این که کرونا گرفتم نابود شدم الان خدا رو شکر بهترم 

ما باور کرده ایم که خداوند ما را از بالا میبیند. اما او در واقع از درون مینگرد ❤️...
این ازمایشا همشون یکی هستن؟یعنی یکباره این ازمایشارو باید داد یا مرحله ای

برو متخصص پوست و مو بگو چکاب کامل برای ریزش مو واست بنویسه ی مرحله میری انجام میدی جز آزمایش هورمون ک شرایطش خاصه روز سوم پریودی میری آزمایش می‌دی 

۳.۴ ماهه نوک گیری میکنم اما همش بدتر میشه

اگه موخوره داره دیگه به حالت اول بر نمیگرده تا اونجایی ک موخوره هست رو بزن از اول موهای سالم خوشگل در میاد

بیشتر ببینید                                                                                                                                                           بی‌صبرانه منتظر روزی هستم که بتوان کلمه آزادی را با تمام وجود حس کرد, صبورانه در انتظار روزی میمانم که بشود امنیت را لمس کرد, چشم انتظار روزگاری میباشم که اختلاف طبقاتی آدمی از بین برود, به امید دنیایی میمیرم که جای خوبی برای بشر و دیگر موجودات زنده باشد. با این امید امدم اما امیدوارم با این امید نمیرم.                                                                                                                                                                                 ما با کمترین چیزها خوشحال میشدیم ٬اما دریغ٬ )                               "اعصاب و یا حوصله نداری مصببش خودت نیستی, اما اگر بخاطر بی‌اعصابی یا بی‌حوصلگی رفتاری بروز دهی کسی را برنجاند مقصرش خودت هستی."

اگه موخوره داره دیگه به حالت اول بر نمیگرده تا اونجایی ک موخوره هست رو بزن از اول موهای سالم خوشگل د ...

ینی اگه موخوره داره دیگه موهام ریزشش درست نمیشه؟

قبلنم بخاطر موخوره کوتاه کردم باز موخوره اوردم

ینی اگه موخوره داره دیگه موهام ریزشش درست نمیشه؟ قبلنم بخاطر موخوره کوتاه کردم باز موخوره اوردم

نمیدونم موخوره ربطی ب ریزش مو هم داره یا ن اما اگه قسمتی از مو موخوره شد با ماسک مو و... ب حالت اول بر نمیگرده شما ببین تا کجا موخوره هست از همونجا حدودا سه سانت بالاترش کوتاه کن

شایدم شما ک کوتاه می‌کنی بعد بخاطر رسیدگی بد از نو موخوره میگیره زیاد موهاتو شونه نزن یا محکم شونه نکن

بیشتر ببینید                                                                                                                                                           بی‌صبرانه منتظر روزی هستم که بتوان کلمه آزادی را با تمام وجود حس کرد, صبورانه در انتظار روزی میمانم که بشود امنیت را لمس کرد, چشم انتظار روزگاری میباشم که اختلاف طبقاتی آدمی از بین برود, به امید دنیایی میمیرم که جای خوبی برای بشر و دیگر موجودات زنده باشد. با این امید امدم اما امیدوارم با این امید نمیرم.                                                                                                                                                                                 ما با کمترین چیزها خوشحال میشدیم ٬اما دریغ٬ )                               "اعصاب و یا حوصله نداری مصببش خودت نیستی, اما اگر بخاطر بی‌اعصابی یا بی‌حوصلگی رفتاری بروز دهی کسی را برنجاند مقصرش خودت هستی."