2777
2789
عنوان

موهام میریزه

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 41 پست

ب نظرم چون الان موهات ظعیفه با انواع و اقسام داروها و جوشونده ها اون ته مونده انرژی ک واسشون مونده رو نابود نکن 

اگه میتونی برو دکتر مو خوب 

اگه نمیتونی یا میخوای درمان خانگی انجام بدی فقد از ی  مدل درمان استفاده کن و صبور باش 

سشوار کشیدنم کلا بزار کنار 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت استفاده کردی نتیجه گرفتی؟

بله عزیزم

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️

و اینکه کلا باید ببینی موهات واسه چی میریزه شاید واسه کم خونیه ولی ۱۰ یا ۱۵ درصد ریزشت واسه ی چربی کف سره

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
یه کاربری اینجا از آب پیاز استفاده کرده بود عکسشو گذاشته بود واقعا تغییر کرده بود

نزدیک ۱ ماهه شبا نمیخابم روزا میخابم

اینم فکر کنم موهامو بدتر کرده

وای هیچی نمونده از موهام

چطوری چربی کف سرمو کنترل کنم؟ کم بدبختی داریم 😭

گفتم که همون محلولی که گفتمو درست کن بزن کف سرت روزانه و ماساژ بده اوکی میشه سرت

شنبلیله خشک؟

بله با نعنا خشک‌و نمک

من چند ساله موهام میریزه و تا حالا چیزی به طور قطعی جواب نداده و همشون مقطعی بوده

جوشونده رزماری بشدت ریزش مو‌بیشتر کرد

اب پیاز تجربه خوبی بود

صابون گلنار برخلاف اسمش‌ خوب بود

تونیک زیاد استفاده کردم اما از بین‌همشون

تونیک بیز خیلی خوب بود

انواع و اقسام مکمل های ویتامین هم خوردم

من ژنتیکی موهام ضعیفه ان شالله شما‌ زود اوکی‌شی