2777
2789

تینیجرهم جالب نیست بگید نوجوان زبون خودمون چشه؟!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلاً جذابیت نداره من نوجوانی همینطوری بودم،بد راه میرفتم، بد حرف میزدم ولی بعداً یادگرفتم که زیبن ...

میشه لطفا هر کتابی که طریقه ی صحبت و آداب معاشرت رو یاد میده معرفی کنید؟من تو اینستا پیج های آداب معاشرت رو فالو میکنم.

بشخصه این نظر رو دارم که کلمات آینه درونی ما هستن و درونمون رو نشون میدن این موضوع که در جمع و موقعی ...

من خودم چون تجربه دارم

واقعا در نوجوانی من مثل ببخشید لات ها راه میرفتم و حرف میزدم

اما چند سال طول کشید تا اصلاح شدم و تغییر سبک دادم، کلی کتاب خوندم و با آدمای فرهیخته آشنا شدم تا بالاخره بعد زنانه خودم رو تونستم تقویت کنم

دوست دارم کسی مثل من نباشه چون تغییر سخت بود 

ممنون از نظرتون

یا رب آن دِه که آن بِه ...
پشمام  حاجی ناموسا داداش  وات د فاک اینا رو از دخترا میشنوم میخوام بشینم گریه کنم

همه اش از زبون پسره انگار ک دخترا تقلید کردن 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
حتی صحبت کردنهم جنسیت داره ؟  هر جور خودتون راحت ترین صحبت کنین  چه کسی خوشش بیاد چه نیا ...

دوست عزیزم

من به شخصه به این نتیجه رسیدم که مردها از ظرافت زنانه خوششون میاد و جذب ظرافت زنانه میشن

حالا اگر کسی میخواد ازدواج و آشنایی با یک آقای متشخص رو بی اهمیت جلوه بده این واقعا به شخصیت و نگرش برمیگرده

حتی این لغات ریز هم میتونن بار منفی داشته باشن 

چه اشکال داره دنبال اصلاح رفتارهای ریز اما تاثیر گذار باشیم؟

به رفیقم گفتم بیا بریم سینما

به دوستم گفتم بیا بریم سینما

یا رب آن دِه که آن بِه ...