2777
2789
من فقط یک چیز میگم شاید بعضیا بگن چه در قید و بند ازدواج و ارتباط هستی اما واقعاً برای مردها زیبا ن ...

اون مردی که واسه چهارتا کلمه و لفظ فرار کنه دقیقا میخاد چجوری با مشکلات کنار بیاد😕😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون مردی که واسه چهارتا کلمه و لفظ فرار کنه دقیقا میخاد چجوری با مشکلات کنار بیاد😕😂

عزیزم من تجربه خودمو گفتم

مرد فرار نمیکنه اما من فقط میخوام در راستای جذابیت بیشتر صحبت کنم

چه ایرادی داره دنیال اصلاحش باشیم

همه دوست دارن جذاب تر باشن

اینا واقعا ریز هست و اگر برطرف بشه خیلی موثر هست

یا رب آن دِه که آن بِه ...

استارتر شما که انقدر واردید و کتاب خوندین لطفا به من کمک کنین من با ارتباط گرفتن با ادما واقعا مشکل دارم درونگرام و از اجتماع فراری واقعا خسته شدم نمیخام درونگراییمو تغیر بدم میدونی قبلا با ادما مهربون بودم اما ساکت ولی الان خیلی بد شدم میرم تو مغازه نمیتونم با اون ادم درست صحبت کنم قشنگو مهربون صحبت کنم دلم میخاد همینجور که تو جمع ارومم مهربونو مودبم باششم 🥺

عزیزم من تجربه خودمو گفتم مرد فرار نمیکنه اما من فقط میخوام در راستای جذابیت بیشتر صحبت کنم چه ایر ...

چرا عزیزم، من مردی رو هم دیدم که به خاطر  طرز صحبت کردن خانم فرار کرده. دختر خانم هم به شدت زیبا بودن

چرا عزیزم، من مردی رو هم دیدم که به خاطر  طرز صحبت کردن خانم فرار کرده. دختر خانم هم به شدت زیب ...

من اعتقاد دارم که این رفتارها مردها رو فراری میده ولی اینجا نمیشه خیلی بازش کرد چون دیگران جبهه میگیرن و اعتقاد دارن ما هرجور که هستیم عالی و مرد میخواد بخواد نمیخواد نخواد

و همینا تو زندگی خودشون دچار مشکل میشن خدایی نکرده

چون دنبال اصلاح نیستن چون دنبال بهبود بخشیدن نیستن

یا رب آن دِه که آن بِه ...
خدایی جر یه چیز دیگس اصل مطلبو ادا میکنه😂😂

تا الان واسه دعوا استفاده کردم😂 واسه خنده ترکیدمو اینا

کاربر سال 97_  یه صلوات برای رسیدن به حاجاتم؟ منم دعاتون میکنم❤ متاهل.اقایون درخواست دوستی ندن🚫