2777
2789

توی فامیل و آشنا هر بچه ای بدنیا اومده شیرمامانشو نمیخوره. چرا اینطوریه؟

بچه هایی که بستری میشن توی این مدت شیر مامانشون خشک نمیشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه نوک سینه خیلی کوچیک باشه و شیر مادرم کم باشه نوزاد نمیگیره .از روز اول هم نباید شیر خشک داد چون به طعم شیر خشک عادت میکنه و شیر مادر رو نمیخوره..فقط دلایلش اینا میتونه باشه در غیر اینصورت حتما میخوره شیر مادرش رو

《این جهان کوه است و فعل ما ندا         سوی ما آید نداها را صدا》
بستری واسه زردی منظورته؟دستگاه شیر دوش دارن شیر میدوشی بهش میدن.در ضمن اینکه هر سه ساعت میتونی بری بهش شیر بدی.بچه ها سختی نمیخوان قبول کنن دنبال یه چیز راحتن

آره عزیزم منظورم واسه زردیه

چ خوب که میشه شیر داد بچه رو .از این قضیه واقعا دلهوره دارم که توی مدتی که بچه بخواد بستری بمونه چه اتفاقی میفته

اگه نوک سینه خیلی کوچیک باشه و شیر مادرم کم باشه نوزاد نمیگیره .از روز اول هم نباید شیر خشک داد چون به طعم شیر خشک عادت میکنه و شیر مادر رو نمیخوره..فقط دلایلش اینا میتونه باشه در غیر اینصورت حتما میخوره شیر مادرش رو

موافقم با این قضیه به نظر منم بچه ها تنبل شدن . کافیه شیر از منبع راحتتر تغذیه کنن دگ حاضر نیستن ب خودشون زحمت بدن

من بیمارستان خصوصی بودم حتی اتاق هم میدن به مادر که هر لحظه در دسترس باشه واسه شیر.منم سینم نوک نداشت و قبل زردی بهش شیر خشک دادم و به هیچ عنوان سینمو نمیگرفت ولی تو بیمارستان انقدر پرستارا کمک و تلاش کردن تا بلاخره گرفت و الان شیر خودمو میخوره

اره دقیقا من تا میخواستم سعیمو بکنم بچه گریش میگرفت میومدن ازم میگرفتنش ارومش کنن.ماشالله تو اتاق موقع شیر دادن هم همه جمع میشدن اصن خیلی بده ارامش ادم بهم میریزه هر کی یه چی میگه

آفرین ب شما عزیزم که موفق شدی. وقتی فکر میکنم که ب بچم شیرخشک بدم واقعا دلهوره میگیرم. بخاطر همین موضوع گفتم که خانواده همسرم توی بیمارستان نیان عیادتم. فقط مامان خودم باشه خیلی راحتترم

دختر من از اون موقع که دنیا اومد اصلا سینه منو نگرفت هر کاری کردیم سینه نمیخورد یه شب تا صبح گرسنه نگه داشتیم هر چی پرستارا کمک کردن نخورد که نخورد حتی سیصد هزار تومن دادم شیردوش برقی خریدم تا شیرمو بدوشم بدم بهش ولی باز فایده نداشت و بالاخره شیر خشکی شد ، دوستمون راست میگه اطراف ما هم چند تا بچه دنیا اومدن که من دیدم شیر مادر نمیخورن نمیدونم علتش چیه

دختر من از اون موقع که دنیا اومد اصلا سینه منو نگرفت هر کاری کردیم سینه نمیخورد یه شب تا صبح گرسنه نگه داشتیم هر چی پرستارا کمک کردن نخورد که نخورد حتی سیصد هزار تومن دادم شیردوش برقی خریدم تا شیرمو بدوشم بدم بهش ولی باز فایده نداشت و بالاخره شیر خشکی شد ، دوستمون راست میگه اطراف ما هم چند تا بچه دنیا اومدن که من دیدم شیر مادر نمیخورن نمیدونم علتش چیه

نمیدونم مشکل این از کجاست متاسفانه منم زیاد دیدم