2777
2789

سلام خانوما داشتم تاپیک بعضی‌خانمارو میخوندم که نوشته بودن بعد سونوی واژینال به لکه بینی و نهایت خونریزی افتادن و جنینشون سقط شده

خواستم بگم الان که فکر میکنم دقیقا این اتفاق برای منم افتاد

چون رفتم سونوی واژینال ضربانشو شنیدم(هنوز فیلمشودارم)😔 بعدش سقط شد

خواهشا تا ماه ۴ نهایت ۵ اصلا سونوگرافی نرید بخدا این دستگاها یه چیزیشون هست

حواستون به طفل معصوماتون باشه❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره یاد خودم افتادم سونوی معمولی رفتم گف بارداری 

بعد چون من کیست داشتم بیخبر بودم یه درد وحشتناک داشتم گف برو واژینال 

اونحا رفتم ضربان قلبشو شنیدم و گف سالمه 

فرداش افتادم لکه بینی قهوه ای و قلبش ایست کرد و سقط شد 

من آی وی اف شده بودم

یه هفته بعد آزمایش مثبتم به خونریزی افتادم لکه بینی نه ها خونریزییییی

رفتم مرکز با سونو ولژینال سونو شدم 

خداروشکر موند

بارداری اولم قلبش تشکیل نشد نزدیک ۵ بار سونو واژینال رفتم خونریزی نکردم که نکردم به زور دارو سقطش کردم

خدا دل همه رو شاد کنه انشالله

آي ام تعليقي🙃كاربر ٩٦ 
اره یاد خودم افتادم سونوی معمولی رفتم گف بارداری  بعد چون من کیست داشتم بیخبر بودم یه درد وحشت ...

دقیقا مثل من 

حالا دکتر قبول نمیکرد که ضربان داره

میگفت نتیجه سونو واژینال اشتباهه

مگه میشهههه

فقط ۱ درصد احتمال بدیم یه چیزی بشه

دیگه اونم قسمت بوده بجه ای اینقدر تفکی سقط بشه همون اول تموم بشه بهتره

من ییکی میشناسم از اول بابدبختی نگهش داشت کلی امپول و.. مجبور شد بزنه چندین بار بستری و..

یه بار دیگه باردار میشد هنوز بهتر بود

من خودم تجربه داشتم 

باخودم میگم خوبه نموند ارزش این بارداری فوق سخت نداشت ک با بدبختی نگهش دارم

من ک سونو واژینال رفتم

البته ۱۴ هفته بودم 

اما الحمدلله مشکلی پیش نیومد

سونو واژینال هیچ فرقی با رابطه جنسی ک شما با همسرت برقرار می‌کنی نداره.. اگر اینطور باشه ک رابطه جنسی هم باید باعث سقط بشه و کلا برای همه مادرا ممنوع باشه

اما اینم تاکید کنم ک پیش سونوگراف ماهر باید ویزیت بشید

ان‌شاءالله همه منتظرا بزودی مامان بشن❤️ این طعم و حسِ قشنگِ مثبت شدن بیبی چک و آزمایش رو بچشن🥹

سلام . من لکه بینی دارم دکتر میگه باید طول سرویکس را با سونوی واژینال اندازه بگیرن ک اگر کمه سرکلاژ کنم. من خیلی از سونوی واژینال وحشششت دارم. سونوی شکمی با واژینال واسه طول سرویکس چقدر تفاوت داره ؟؟