2777
2789
عنوان

میخوام بهش پیام بدم🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 50 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اون میگف علاقه ای ندارم یا بلاک کرد؟؟

ن عصبانی شدم گفتم  چرا نیستی  بحث کردیم یهو گفتم اگه من نیام خبر بگیرم  نمیاایی  اونم گف اره   البته عصبانی شده  بود اونم بعد من یه چی گفتم   گوشی رو  قط کردم 

ولی خب توی یه هفته داغون شدم  بعد فهمیدم مقصر خودم بودم 

نه بلاک نکردم اونم نه  اگه میدونی  آدمتع و منت نمیزاره  بهش بگو بنظرم  اگه لیاقت داره 

🩷

😒😂عزیزم الان اگه یش پیم بدی میرینه بهت وغرورت میکشنه پس نکن

اخه تقصیر خودم بود با یه اکانت دیگه امتحانش کردممم🤣🤣🤣

یه صلوات برای خواسته دلم میفرستی🌿✨️.                       کوتاه بگم؛ جاتو به سایتم نمیدم،چه برسه به آدمیزاد!:)🤍️ ♡k_m♡         تا وقتی خدا هست💛 ریشه هیچ آرزویی خشک نمیشه🌱️ 
منم از این کارا زیاد کردم ولی الان پشیمونم نکن 😂

با یه اکانت دیگه امتحانش کردم و اون فهمید که منم بهم گفتی فهمید وقتمو برای آدمی گذاشتم که دروغگو بوده منم گفتم دروغگو نیستم اونم توجهی نکرد آرزوی موفقیت کرد و رفت🙄بهش عادت کرده بودم صبحا ساعت ۸ بلند میشد پیام صبح به خیر میفرستاد شبام با شب به خیر هم خوابمون میبرد

یه صلوات برای خواسته دلم میفرستی🌿✨️.                       کوتاه بگم؛ جاتو به سایتم نمیدم،چه برسه به آدمیزاد!:)🤍️ ♡k_m♡         تا وقتی خدا هست💛 ریشه هیچ آرزویی خشک نمیشه🌱️ 
با یه اکانت دیگه امتحانش کردم و اون فهمید که منم بهم گفتی فهمید وقتمو برای آدمی گذاشتم که دروغگو بود ...

میگذره عزیزم نگران نباش هر چقدر که بگذره زمان بهتر میشع کسی اگه تورو بخواد هیچوقت به این دلیل مسخره رهات نمیکنه..

اخه بدبختی اینجاس سنش هنو برا خیلی چیزا کمه و شرایط نداره شرایط اومدن و خیلی چیزارو

چن سالتونه چن وقته باهمید

میگم اگه میفهمه اگه میدونی بعدا نمیگه  آره تو اومدی منت کشی تو فلان و بیسار  اگه میدونی نه اینجوری نیس  شاید میخاد بدونه اگه دوسش داری   نمیزاری راحت بره 

🩷

چن سالتونه چن وقته باهمید    میگم اگه میفهمه اگه میدونی بعدا نمیگه  آره تو او ...

هشت ماه هم سنیم ۲۱

قبلنم من پبام دادم یبارم خودش اومد پیام داد

ولی الان هیچ😔

ولی در کل حس میکنم اون کمتر از من دوسم داره😔

هشت ماه هم سنیم ۲۱ قبلنم من پبام دادم یبارم خودش اومد پیام داد ولی الان هیچ😔 ولی در کل حس میکنم ...

خب دیگه ما کمتر بود حتی اون موقعه ۵ یا ۶ ماه بود  الان یکسال باهمیم  ولی اونموقع که کمتر بود حسامون  هم خیلی سخت شد برام کلا ما اینجوریم  دعوا همیشه هست همین  پریروز   قهر کردیم  .

مقصر اون باشه میاد معذرت خواهی من باشم من میرم  

اگه  عاشقته  یه سر حرفو  باز کن حرف حرف میاره   میتونین مشکلتون حل کنید 

یه امتحانی کن   نزار  درد بیشتر  بشه  حست ارزششو داره  بنظرم 

🩷