2777
2789
عنوان

از یه پسر خواستگاری کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 743 بازدید | 44 پست
نظر اون شاید درمورد تو همچین چیزی نباشه.

خودش ی بار گف متوجه حرفات نیسی ...جان ی بار دیگه حرفاتو بخون ببین چیا بارم کردی و گف زود از از کوره در میری

خدایا من عقل درست و حسابی ندارم مراقب من باش 🤧♥️||||||||||||||||از همان دست که دادی به تو بر خواهد گشت      جگر خون شده ام خون جگرت خواهد کرد 💔🥀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیاماشو سین نکن و زنگشم جواب نده اگه فامیلین ومیبینیش باهاش سرسنگین باش 

زنگ نمیزنه اصن. زیادم خداروشکر نمیبینه فامیل دوریم. پیامارو دیر سین میکنم هم بهش برمیخوره پریشب گفتم خوابم میاد شب بخیر تو چت نبود وقتی اومد پیام داد فهمیدم بهش برخورد ک نموندم. خاستم باهاش حرف نزنم

خدایا من عقل درست و حسابی ندارم مراقب من باش 🤧♥️||||||||||||||||از همان دست که دادی به تو بر خواهد گشت      جگر خون شده ام خون جگرت خواهد کرد 💔🥀
اصلا نرو دنبالش بگی اره دروغ ۱۳ بود همون توصیه اول عمل کن  اگر بحثشو پیش کشید بگو یک دروغ ۱۳ ...

بچه خوشکل ب پشتوانه باباش ایقد مغروره اینطور بگم دیگه هیچ خخ

منم قبلا ابراز علاقه کردم ازمن خوب نتیجه داد،هیچوقتم بروم نیاورد

میشه بگی چیشد و چطور رفتار کردی و تا چ حد باهاش اوکی شدی و چند سال موندی تا اومد خاستگاریو لطفاا

بچه خوشکل ب پشتوانه باباش ایقد مغروره اینطور بگم دیگه هیچ خخ

فیلم دل دیدی؟

ساره بیات به گلزار تو دعوا مبگفت اخه کسی تو رو ادم حساب میکرد بچه خوشگل؟

منظورم لحن تحقیر امیز ساره بیات بود

خخخخخخ

خوب باید بهش بربخوره که بیخیال شه دیگه 

باششش

فیلم دل دیدی؟ ساره بیات به گلزار تو دعوا مبگفت اخه کسی تو رو ادم حساب میکرد بچه خوشگل؟ منظورم لحن ...

باشهباید خودمو بزنمکوچه علی چپ ب خودم نگیرم و کمکم ارتباطوکم کنم

بگو جرعت و حقیقت بوده با یکی از فامیلا 

بعد از ی هفتع؟؟؟

میشه بگی چیشد و چطور رفتار کردی و تا چ حد باهاش اوکی شدی و چند سال موندی تا اومد خاستگاریو لطفاا

نزدیک ۶ماه باهاش چت میکردم ولی از قبل روش کراش بودم

وقتیم بهش گفتم گفت منم ازت خوشم میادو این حرفا

هنوز نیومده خواستگاری ولی مادرشو در جریان گذاشت

باهمیم هنوز

من فکر کردم تحقیرم میکنه،با اینکه خیلی دعوا داشتیم ولی هیچوقت به این موضوع اشاره نکرد

دلتنگ آواز قو🦢