2777
2789
عنوان

مدرسه شاهد

| مشاهده متن کامل بحث + 1016 بازدید | 86 پست
خیلی ممنونم عزیزمببخشید من کامنت شما رو یه جا دیدم که کم کاری داشتید هنوزم قرص استفاده میکنید؟ ریزش ...

سلام گل،کم کاری نه،مرکاری تیرویید،خداروشکر چند ماه اکی شده،ومصرفم قطع کردم،البته هر دوناه چکاب میدم،ریزش مو اره واقعا هرچی پرکاری تیروییدم کمتر شد،اونم کم شد،وبعد کامل قطع شد،الانم سرم پر موهای کوتاهه که تازه تو این چندماه دراومدن،هنوزم کامل مثل اولش نشده ولی خیلی خوب شده،مو تو سرم نمونده بود،سفیدی کف سرم دیده میشد،اونم واسه منی که موهام خیلیی مر بود،بیشتر به چشم میومد کم شدن موهام

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم 

میشه لطف کنین ب من توضیح بدین چطور طلا خرید فروش میکنین ؟

منم میخام کنار کارم انجام بدم 

هدف درامد 800 میلیون در ماه                                                                                

عزیزم بعد از چه مدت دارو‌خوردن ریزشتون کم شد؟

من ریزش کم داشتم،ولی پارسال مهرماه که متی مازول کمیاب شد ودوزش اجبارا اوردم پایین شدیدددد شد،بعد ۳ماهی خیلی شدید بود،وبه مرور کم شد تا عید تقریبا به حالت اول برگشتم وریزشم قطع شد

محلولی؟ دارویی چیزی استفاده نگردین؟

من بااینکه از کراتینم دوسال خورده ای میگذره ودیگه نیازی به شامپوش ندارم،ولی همچنان شامپو کامن آبی مصرف میکنم

ماسک موهم همیشه بعد حموم میزنم،

سلام عزیزم میشه لطف کنین ب من توضیح بدین چطور طلا خرید فروش میکنین ؟منم میخام کنار کارم انجام بدم

سلام گل،

با چه سرمایه ای میخواید شروع کنید؟برای سرمایه خیلی پاییین توصیه نمیکنم،بعد من کلا قبلا تو کار مالی بودم،منظورم حسابرس هست،بخاطر همین با یه دوره کوتاهی که دیدم تقریبا قلق کار دستم اومد،اگه تو کارهای مالی اکیید وارد این عرصه بشید،درکل هم یادتون باشه تو ایران باید صبور باشید ودرکنارش پی همه چی به تن بمالید،چون کلا بازارهای هیجانی زیاده وممکنه اگه یه دوره سود خوب کنید درعوض با یه اشتباه ضررم بکنید،

بیشترز۳۰درصد،اخه موهای من خیلیییی زیخته بود،شاید بگم۲۰درصد از اون مرمشتی سالهای قبل دیگه نداره،

وای خداروشکر 

خوشحالم کردین ♥️ منم کم کاری تیرویید دارم و ریزش زیاد 

امیدوارم مثل شما موهام برگردن

وای خداروشکر خوشحالم کردین ♥️ منم کم کاری تیرویید دارم و ریزش زیاد امیدوارم مثل شما موهام برگردن

برمیگرده،ولی بشرط درمان تیروییدت،پس فعلا تمرکزت بزار رو درمان تیرویید وغصه مو نخور،که استرس خودش بدترین جیز برای تیروییده،

وای خداروشکر خوشحالم کردین ♥️ منم کم کاری تیرویید دارم و ریزش زیاد امیدوارم مثل شما موهام برگردن

البته اینم بگم،چکاب کامل بده،ومطمین شو دلیل دیگه ای هم نداشته باشه ریزش موهات،مثل کمبود آهن،زینک یا...

ببین اینجا بپرسی که فایده نداره دو روز برو دم مدرسه از مادرا سوال کن ببین راضیین یا ن

و بعد اینکه شاهد کلاس هاش سی نفرس با عیر انتفاعی خوب خیلی فرقش

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

شاهد جز مدارس خوبه

ثبت نامشم شرایطی دارع 

یا باید مقام علمی داشته باشه 

یا جز خانوده ایثارگر باشید 

یا فرهنگی 

..

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸